Web Analytics
Jump to content

Vokalist søker å starte (eller evt joine) rock/poprock bandprosjekt i Bergen.


Cilver
 Share

Recommended Posts

Heisann folkens!

Har gått rundt med en drøm om å starte et band med fokus på rock/poprock ei god stund nå, og tenkte endelig å gjøre noe med det.

Er en 27-årig mannlig student i Bergen og synger ganske bra om jeg får si det selv. Stemmemessig ligger jeg vel i et baritonleie. Eksempler på sanger som ligger innenfor stemmeregisteret kan være feks Incubus - Pardon Me, Michael Hedges - Follow Through, Phantom of the Opera - Music of the Night. Har hatt noe sangundervisning for noen år siden, men ikke vært frontvokalist i et permanent band før, kun hatt midlertidige roller.

Har tidligere spilt trommer i et band som heter Green Light, GO! (www.myspace.com/ilovegreenlightgo), men dette bandet har nå vært i pausemodus i 1 år og er vel mer eller mindre dødt dessverre, og jeg kunne tenkt meg å synge.

Sjangermessig liker jeg melodiøsitet i musikken. Inspirasjonskilder er Incubus (1999-2004), Lifehouse, Shinedown, Alter Bridge, John Mayer (tidligere plater), Muse, A Perfect Circle, Dishwalla, Foo Fighters, Finger Eleven, The Alexandria Quartet +++ You get the drift liksom.

Oppsettsmessig ser jeg foreløpig for meg et 4-5 piece band med vokal, et par gitarer, bassist, trommis, (kanskje piano/synth eller noe slikt?) og en til eller flere som er villige og kapable til å kore/synge.

Jeg kan til nøds selv traktere rytmegitar, men ønsker faktisk helst å kun fokusere på sangrollen.

Er du en noenlunde habil musiker som synes dette kunne hørtes interessant ut, så ta kontakt enten her på forumet eller telefon, også finner vi ut et par datoer for noen jam sessions og ser om dette kan bli noe av! :)

Erling Aadland (tlf 92467121 eller her på forumet)

PS: Har du et band som trenger en vokalist så ta gjerne også kontakt.

EDIT: Kan forresten trolig stille med gratis øvingslokale med trommesett, PA, Crate VTX212, bassamp, mic'er, og kanskje en gitar-amp til.

Edited by Cilver
Link to comment
Share on other sites

Hehe, det var vel ikke hovedintensjonen, men kunne kanskje vært morro som et sideprosjekt? Så kan vi se hva som kommer utav det?

Jeg kan ihvertfall møte opp og se hvordan det fungerer hvis vi får noe i gang. Skader definitivt ikke å prøve liksom ;)

Send meg ei mld hvis du er gira på å finne på noe i Bergen!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Glemte skrive at låtene er lastet opp på InstaFaceTube kontoene mine… alle under navnet Jks Guitar Cave… om noen gidder følge så har jeg nettopp åpnet for flere følgere 🤪 Første søndag i advent: Let it Snow  
  • Tenkte spille sånn lett inn en ny julelåt hver søndag i advent… laget for morro en liten trailer på det…  
  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.