Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker band


Lykkjen
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg har spilt gitar i over 2 år, og føler en trang for å komme i et band så jeg får utviklet meg mer som gitarist, men også synes jeg det er veldig morsomt å være i et band ettersom jeg har flere ganger jammet med folk og har hatt det utrolig morsomt! Jeg selv synes bare det å spille hva som helst er helt fantastisk, selv om jeg foretrekker sanger som Metallica, Zeppelin osv. Og kan rett og slett nesten ikke vente til jeg blir skikkelig god!!

Jeg er 20 år, bosatt på Moelv i Hedmark, Ringsaker.

Jeg rett og slett glad i all musikk, og er åpen for nye sjangre. Jeg er også i førstegangstjenesten i militæret til 23. September, da jeg skal bruke mesteparten av pengene mine på gitar. Og har da tiden etter tenkt til å spille så mye som jeg bare kan!

Så da skriver jeg her i håp om at et eller annet "Nybegynner"-band kunne tenke seg en gitarist med 2års erfaring, som kunne tenke seg å jamme så mye som mulig og etterhvert spille konsert i nærområdet ettersom vi blir bedre.

Mvh Hilsen

Lykkjen

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei hei! Har noen plekterbrett som ble til overs etter ferdigstillelse av en gitar. Kan overleveres per pote i nærheten av Trondheim, eller sendes per post.  Dette er ikke originale plekterbrett, og jeg aner ikke hvilke versjoner av Fender/Squire/annet de eventuelt kan passe på. Her er en lenke til selger: https://www.guitarpartsonline.com/SSS-Single-Single-Single_c115.htm Det plekterbrettet jeg endte opp med å bruke ble montert på en ny kropp. Se bildene for detaljer. Merk at det grønne plekterbrettet er tilpasset bryter med rund base. Det gjennomsiktige grønne selges ikke, men det er med for å vise passform til vanlige deler.     Pris: Kr 700,- inkl. frakt for alle fire.
  • Andre søndag i advent… byr på meg selv med Jingle bjelle råkk… Sånn i etterpåklokskapens navn burde jeg funnet ut i hvilken pitch jeg klarer å «synge» dette før jeg mekket arrangement og spilte inn, men rakk dessverre ikke gjøre om, så da… får vi legge vekk selvhøytideligheten og håper det bidrar litt til julestemning om ikke annet 🎅🏻  
  • Innser at gitarbyggar-karrieren er over, og selger diverse deler som eg har liggande. Beskrivelse og pris på bilder. Kjøper betaler frakt. Send PM!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.