Web Analytics
Jump to content

Hjelp!


GitarMarius
 Share

Recommended Posts

Hei :)

Kjøpte for en stund tilbake en Schecter Blackjack c-1 ATC (Floyd) og er storfornøyd! Derfor er jeg klar for min Schecter nr.2 :) Har sett på noen og er på utkikk etter den som heter "Avenger". Har hørt at Hellraiser Avenger er ute av produksjon, og finner ikke en Blackjack Avenger med floyd... Har sett på Damien Avenger, men den ligger til en såppas billig pris alle stedene jeg har sett så jeg er redd for at det ikke er en god nok gitar :) Noen som vet noe om dette med Hellraiser Avengeren, og evt. om det er noen andre typer Schecter Avengers som er gode (da mener jeg GODE) gitarer?

Avenger er den formen som er ganske like den Synyster Gates fra Sevenfold har (skal ikke ha den for at jeg er Fanboy, formen er bare helt rå!).

Mvh

Marius :)

Link to comment
Share on other sites

Sjekk sverige! Fant engang en side som hadde avengers, men har glemt den. Ellers så har jg en synyster custom tilsalgs for 7k

Takk for tipset! :D Hvis jeg noen gang skal ha en Sign gitar (som sikkert hadde vært syn custom'en) skulle jeg hatt den til en så billig pris at jeg har råd til å ikke bruke den live osv :P Men takk for tilbud, er ikke ute etter sign modell nå :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.