Web Analytics
Jump to content

Jahn Teigen er en god vokalist


Yngtchie Blacksteen
 Share

Recommended Posts

Jahn Teigen er nok en av de beste vokalistene Norge har fostret. I tillegg til de som er nevnt, er det en masse gode vokalprestasjoner med Prima Vera, selv om tekst og musikk stort sett er tull og tøys! ("Så fint å være idiot" f.eks.)

Som kuriositet kan jeg jo nevne at jeg har spilt tre Which Witch forestillinger med Teigen som bøddel, noe som selvsagt var veldig moro! :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har spilt "Mil etter mil" med Teigen. Hvis det gir noe poeng.

Jeg også. ;) (Kanskje vi skulle lage en "hvem har spilt mest med Teigen tråd"? :P ) Neida, men det er jo ikke noe gøy å ha spilt med kjendisar hvis man ikke kan fortelle om det!

Link to comment
Share on other sites

Kom forresten på ei historie jeg hørte om at Teigen var en av favorittene til ny vokalist i Genesis etter at Peter Gabriel slutta. Er det noen som vet om det er sant?

Det er vel blitt sagt / gått rykter om at han ble kontaktet med spørsmål om å komme på audition, i hvert fall. Det sies også at han takket nei pga. sitt engasjement med Popol Ace (Vuh) der ting så ut som om det skulle satses ganske hardt internasjonalt på den tiden. Det ble det jo som kjent lite av. Dessverre kan man kanskje si.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
  • Hvorfor velger foll å spille med dem da da? :S jeg har aldri rørt ett instrumemt strenget opp med tarm, bare vet det ble brukt i gamledager så fikk lyst å prøve. erre så steike dyrt da?? Høres jo ut som vinninga gikk i spinninga liksom
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.