Web Analytics
Jump to content

Mayones basser


basstom
 Share

Recommended Posts

Hei

Er egentlig ikke på utkikk etter ny bass, men har lest så mye positivt om Mayones gitarer her på forumet at jeg har blitt litt nysgjerrig på hvordan bassgitarene er? Er det noen her som har testa en (eller fler) Mayones bass(er)? I så fall, hva kan de sammenliknes med? Er det noe i retning G&L eller kanskje Sadowsky? Eller er det ennå et hakk eller to opp og kan sammenliknes med Fedora, Conklin eller andre high-end basser?

Har nok ikke kroner nå til noe nytt instrument i den prisklassen, men er som sagt litt nysgjerrig i og med at gitarene får så mye skryt :)

Edited by basstom
Link to comment
Share on other sites

For å ha det sagt - jeg er ikke bassist og har ikke erfaringsgrunnlag til å sammenligne Mayones basser med andre merker!

Men jeg må nå si noe likevel da :P

- Mayones er større på basser en på gitar, og de har ett mye større modelutvalg i basser en i gitarer

- Gitarene til Mayones konkurerer i kvalitet med de aller beste og dyreste av andre merker - det ville forundre meg stort om det samme ikke gjaldt bassene

- Med et så stort spekter i basser, med priser fra ca 13.000 til nærmere 30.000 så vil jeg tro de fleste bassister kunne finne noe som passer seg uten å bli skuffet

Hadde jeg hatt bedre greie på bass hadde jeg kanskje pushet de mer aktivt, men jeg kan desverre ikke gi råd, og være en sparringspartner når man skal velge bass på samme måte som jeg kan med gitar. Men jeg ville synes det var knall å få solgt noen Mayones basser, og få noen reviews/tilbakemeldinger på forumet :)

Er det noen spørsmål så vil jeg selvfølgelig svare så godt jeg kan, og rådfører meg gjerne direkte med Mayones om det er nødvendig B)

Avslutter med et par bilder bare for å illustrere litt av mangfoldet i Mayones basser:

CATIMGc1f652bc2c57711d5d08fc0ccf6af340.jpg

CATIMGfc2f48db54dcdb36ac0777f36d21bdb3.jpg

CATIMG8fb75a6ca18be59a090cf44bc44d8a06.jpg

Link to comment
Share on other sites

Siden gitarene får så mye skryt må jeg innrømme at jeg er fristet til å prøve en av bassene deres. Ikke det at jeg hadde kjøpt en selv, for utseendet på dem faller dessverre ikke i smak hos meg personlig, men jeg er litt nysgjerrig på hvordan de spiller og låter.

Link to comment
Share on other sites

Tja, jeg er allergisk mot "fancy" treverk, gitt. Koster bare masse penger og har ingenting å si på lyden. Bittelitt flammer i en lønnehals f.eks kan være fint, og jeg synes ask ser meget pent ut, men jeg vil ikke ha bass som ser ut som interiøret til privatflyet til Sultanen av Brunei... :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei hei! Har noen plekterbrett som ble til overs etter ferdigstillelse av en gitar. Kan overleveres per pote i nærheten av Trondheim, eller sendes per post.  Dette er ikke originale plekterbrett, og jeg aner ikke hvilke versjoner av Fender/Squire/annet de eventuelt kan passe på. Her er en lenke til selger: https://www.guitarpartsonline.com/SSS-Single-Single-Single_c115.htm Det plekterbrettet jeg endte opp med å bruke ble montert på en ny kropp. Se bildene for detaljer. Merk at det grønne plekterbrettet er tilpasset bryter med rund base. Det gjennomsiktige grønne selges ikke, men det er med for å vise passform til vanlige deler.     Pris: Kr 700,- inkl. frakt for alle fire.
  • Andre søndag i advent… byr på meg selv med Jingle bjelle råkk… Sånn i etterpåklokskapens navn burde jeg funnet ut i hvilken pitch jeg klarer å «synge» dette før jeg mekket arrangement og spilte inn, men rakk dessverre ikke gjøre om, så da… får vi legge vekk selvhøytideligheten og håper det bidrar litt til julestemning om ikke annet 🎅🏻  
  • Innser at gitarbyggar-karrieren er over, og selger diverse deler som eg har liggande. Beskrivelse og pris på bilder. Kjøper betaler frakt. Send PM!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.