Web Analytics
Jump to content

Hvem fører ISP Decimator?


Griffin

Recommended Posts

God aften

Er ute etter en ISP Decimator.

Har funnet Godlyd i Sandnes som fører de, men de har ikke inne.

På ISP sine sider så har de også ført Tre45 i Trondheim, men jeg snakket med de i dag og de fører det ikke lengre etter at de ble 4Sound...

Så vet dere av noen som fører de?

Har også lagt igjen en "[Kjøpes]" annonse på dette emnet i kjøps og salgs avdelingen på forumet...

Link to comment
Share on other sites

Vurderer en Decimator selv faktisk.. Isåfall så blir det nok ebay på meg :)

Sånne små pakker er minst like enkle å bestille fra Ebay som her i landet.. Faktisk enklere! Slipper å bruke kortleser når jeg betaler på Ebay.. Paypal er farlig enkelt :lol:

Ventetid på slike pakker via Ebay pleier ikke være noe særlig mye verre enn å få de tilsendt her i landet.. Mtp at du må vente på at godlyd skal få den inn, så kan det gå fortere å bestille fra utlandet :)

Men for all del, må jo støtte de norske pusherene også iblant :)

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Ebay ca 700kr står det, legg til 200kr i frakt og 25% mva, så er man i boks. Sparer ikke så utrolig mye her nei, men likevel lettere å få tak i en på denne måten fremfor å vente på at det skal dukke noe opp på bruktmarkedet her.

Det er ihvertfall hverken toll på elektronikk eller gitarutstyr, så det er no en mulighet.

Men sant nok, det fine med å handle her i landet er jo at man støtter forhandlerene i tillegg til at man får garanti, reklamasjon og alt det der..

Link to comment
Share on other sites

Fikk kjøpt en brukt... dersom den er like konge som det sies, så kjøper jeg nok en litt heftigere versjon etterhvert :)

Takker for alle svar likevel...

Kjøper kun fra utlanded dersom det er store penger å spare... som regel er det småpenger...

Viktig å beholde butikker i landet som en kan besøke og prøve... det er en del av det morsomme med å spille gitar ;)

Edited by Griffin
Link to comment
Share on other sites

Kjøpte decimator prorack G i vår, og sjekket både thomann og flere sjapper i usa, men prisforskjellen ble minimal, så endte opp med å bestille gjennom godlyd. Liksågreit, så slipper man å kjøpe omformer, og det er letter om det skulle oppstå noen form for reklamasjon.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte decimator prorack G i vår, og sjekket både thomann og flere sjapper i usa, men prisforskjellen ble minimal, så endte opp med å bestille gjennom godlyd. Liksågreit, så slipper man å kjøpe omformer, og det er letter om det skulle oppstå noen form for reklamasjon.

Nå har jeg bare sjekket opp de to pedalene... noen grunn til å velge ProRack G framfor G-string?

Er du fornøyd??? og er det noe du gjerne hadde sett hadde vært bedre?

Jeg kjøpte en ISP Decimator fra Godlyd.no. Tenkte at dersom jeg er temmelig fornøyd med den, så oppgraderer jeg til G-String eller evt. ProRack G etterhvert. Den ProRack G er nok litt for dyr til at jeg bare kan kjøpe når jeg ikke kan grunngi hvorfor jeg trenger den framfor G-String f.eks..

Link to comment
Share on other sites

Jeg er Meget fornøyd. Jeg valgte ProRack G'n kun på grunn av at jeg vil ha mest mulig i rackformat, og minst mulig pedaler liggende, selv om man selvfølgelig kan plasere G-stringen sammen med racket. Hadde også litt penger til overs, så. Vet ikke om det er noen teknisk forskjell, da jeg ikke har satt meg inn i G-stringen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.