Gå til innhold
Lothlorien

Kvinnelig Vokalist Søker Metalband.

Anbefalte innlegg

(09.08.2012)

Da prøver jeg igjen!

Jeg er ei jente på 19 år. Har drevet med growling/screaming/klassisk/"vanlig synging" i snart 2 år. Søker et seriøst og dedikert metalband som ikke er redd for å ha ei jente i bandet. Helst noen som allerede er litt i gang og har litt materiale.

Jeg har ikke hatt noe band tidligere, men har vært med som gjestevokalist i bandet Shadowmind.

Inspirasjonskilder: The Agonist, Lamb of God, Gojira, Killswitch Engage, Epica og mer!

Holder til i Sandnes og søker et band i nærheten. 

Vennligst KUN SERIØSE henvendelser. 

Ta kontakt på e-post: maritsofie.strand@yahoo.no 

- Marit S. 

Opptak:

http://www.youtube.com/watch?v=q1ibFN-r6aM&feature=plcp&context=C3d48fb5UDOEgsToPDskLh5T0NTVFq2n2KEI1Z8Ctv

http://www.youtube.com/watch?v=mpQbZcaxkl8&feature=plcp&context=C31187ddUDOEgsToPDskLh5T0NTVFq2n2KEI1Z8Ctv

Endret av Lothlorien

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hadde du bodd nærmere Arendal hadde det vært fett, Marit. :P Vår nåværende growlende jente/dame er litt umotivert virker det som. Lykke til!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hadde du bodd nærmere Fredrikstad hadde det vært enda fetere, :)

Neida, jeg er en gammel gubbe på 46, og kunne vært lærern din (Jobber på på MK i Fredrikstad).

Jeg måtte for en tid siden sjekke deg ut og fant at du var MK-elev, siden du som jente

var inne i et såppas guttedominert forum. Moro dette!

I Fredrikstad kunne jeg nok formidlet kontakter, ja, og vi på medier har gjort det tidligere

siden vi har vårt lydstudio, brukt det aktivt i undervisningen og fått ukjente folk sammem tidligere.

Har hatt et par reine jenteband på opptak som låt jæ**g bra. Trommisen gikk hos oss.

Men lykke til, de finnes i Stavanger også! :)

Endret av Hank Annicke Noe

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kult at du har en slik røffe musikksmag, mange jenter tør sje sånt :P

Studere på sørlandet, så bler desverre neppe någe samarbeidsmuligheter, men lure om ka vokal du har?.

Kan du screama? Det kan ver litt lurt å snakka om ka vokal du kan så du kan reklamera bere for deg sjøl.

Hvis ja, kossen horres du ud? eks bandvokalistar du horres ud som? evt opptag og legg det ut?

Forresten kule bilder på siå di, ka program du bruge for å fiksa de te? Photoshop?

Det e forresten skamfett at du lige Arch Enemy, du har goe smag :)

Rock on!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du har akkurat sånn vokal jeg vil ha i band.. D: Du får havne i Bergen om noen år når jeg også har havnet der :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du får sende ei melding viss du finn ut at du vil roe ned musikksmaken litt :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Satser du på å bli i Stavanger etter VGS? :P Vurderer jo nesten å studere der for å kunne spille i band med deg. DIGGER jenter som growler, det er så sykt kult. Særlig når man er flink, og det er du jo. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Trivial Funksuit
   God kveld i stugo. Her har jeg ikke vært på år og dag. Fikk et lite flashback når jeg kikket på noen posts. Veldig artig å se at det fortsatt er aktivt! 
   Tenkte jeg skulle introdusere prosjektet Trivial Funksuit

   Jeg har jobbet med at album i lengre tid og satser på release neste sommer.

   Her er bassisten jeg nå jobber med, Fernando Molinari som spiller en liten del fra en sang.
   Jeg bruker for det meste to telecastere, men det er også 7 strengs låter som den her. Det blir mye instrumentalt, men også sanger med vokal.
   Det er veldig variert musikk. Albumet starter med retro funk og slutter på moderne prog.

   Vil du følge prosjektet videre så har jeg en facebook og youtube side for det, selv om det fortsatt ikke er så mye å se der. Gleder meg til å få dette ut i verden! ?
   https://www.facebook.com/TrivialFunksuit/
   https://www.youtube.com/channel/UCnucWfG3N8cuwnkdEoeeoag?view_as=subscriber
    
  • Av Skullkrusher
   Stjeler ideen fra @tg1! Har alltid tenkt på å lage utstyrstråd, men en slags rig rundown er kanskje mer spennende. Velger å ekskludere gitarer og annet utstyr jeg ikke bruker regelmessig i bandene mine. Kan kjapt nevne litt om hva slags lydideal jeg har. Favorittgitaristene mine er Eddie Van Halen, André Olbrich, Andy LaRoque, Glenn Tipton og Michael Romeo. Musikken jeg hører på er 50% metall (speed metal, power/prog, black metal), resterende 80-talls hardrock, synthwave, prog rock, indie/americana.  
   Gitarene:
   Charvel San Dimas Style 1
   Har ikke hatt denne lenger enn fire måneder, men den har fått svært mye spilletid siden jeg bruker den i Keiser (black metal-bandet mitt). Kvaliteten på disse meksikanerne er svært god, spillbarheten er topp og alle tonevariasjonene har fått meg til å gå fra å være en fyr som spiller med bridge-humbucker på 10 hele tiden til at jeg leker meg med å splitte humbuckerne og bytte posisjon der det passer. Får veldig mange kommentarer på finishen på denne, negative fra samboeren, positive fra alle andre, noe som er veldig gøy. 


   Jackson King V Pro
   Denne har jeg hatt i snart ett år, og den får også mye spilletid, bare mest på øvinger og konserter og mindre hjemme. Bruker også denne i Keiser. Veldig fan av V-gitar live, siden man kan posisjonere de mot låret slik at de står stødig med halsen høyt (litt vanskelig å forklare!). Passer meg veldig bra siden jeg ofte må synge og spille småtricky riff samtidig. Har selvfølgelig satt opp denne med svært lav action. Foretrekker å bruke denne på låter med soloer siden accessen er så god nederst på gripebrettet. 

   ESP LTD MH-1000 Deluxe
   Denne kjøpte jeg ganske billig på Finn rett før sommeren. Dessverre oppdaget jeg at den hadde en sprekk i halsfestet som gikk litt inn i treverket. Jeg og selger ble enige om en ordning (sprekken var ikke nevnt i annonsen eller korrespondansen), så det ble så jeg beholdt gitaren. Sprekken er heldigvis stabil enn så lenge, og gitaren holder seg like godt i tine som de to andre FR-gitarene jeg har. Når alt dette er sagt er gitaren fantastisk å spille på. Etter dette bildet ble tatt har jeg byttet til to DiMarzio-humbuckere, ikke fordi jeg ikke liker EMG (liker EMG svært godt), men fordi jeg ville prøve noe annet. Bruker denne i et annet nyoppstartet band hvor vi spiller i drop D.

    
   Effekter:
   Jeg har et relativt kjedelig pedalbrett sammenlignet med de fleste på forumet her, men tenkte å forklare litt hvordan jeg bruker det. Pitchblack, TS-9 og Phase 90 går foran ampen, NS-2 og DD-3 i effektsløyfa. 95% av tiden spiller jeg med kun NS-2 på (ikke for å djente, men for at det skal være stilt når jeg ikke spiller), men når jeg spiller leads og soloer bruker jeg TS-9 og DD-3. Noen ganger bruker jeg Phase 90-en når det er et riff som skal fremheves, eller jeg bare vil spille Ain't Talking About Love på øvingslokalet. Ikke den mest essensielle pedalen, men veldig kul. Har også fotpedal til forsterkeren og spiller sjeldent på clean-kanalen uten delay på. Spiller i det hele tatt sjeldent på clean-kanalen. 
   Oppsettet ser langt fra pent ut, problemet er bare at når jeg setter sammen pedalbrettet pent og lekkert med rette linjer hjemme blir det bare så jeg tramper på to pedaler samtidig når jeg kommer på øving. Kjedelig når man kommer til soloen og tramper inn boost og tuner samtidig. ?

    
   Forsterkere:
   Peavey 5150 + Laney IRT412
   Har hatt Peaveyen min siden dagen siden vi spilte vår første gig med Keiser og har egentlig ikke lett særlig etter forsterkere siden den gang. Passer meg utmerket. Spiller oftest med low på 5, mid på 7 og high på 5 med både presence og resonance på rundt 5, alt avhengig av lokalets akustikk. Pre-gain på 3-4, avhengig av hvilken gitar jeg bruker. Kabinettet kunne jeg kanskje tenkt meg å bytte ut etter hvert, men synes det funker veldig bra til prisen. Har som regel med meg 5150-en på giger om ikke det er 5-6 band som spiller samme kveld og lydmann ønsker at bandene helst bruker samme utstyr. Kabinett brukes kun på øvingslokalet.

    
   Boss Katana 100
   Denne står på øvingslokalet til det andre bandet. Noen 5150 er det selvfølgelig ikke, men den spiller høyt som fy og låter svært bra. Jeg er av den oppfatningen av at alle burde ha en Katana! 

    
   Der har dere utstyret jeg bruker aktivt. Har noen få gitarer til, samt en bass, men disse brukes ikke i band. Tar gjerne imot tips til andre måter å bruke riggen min på, utstyr som hadde komplementert den osv. Når det er sagt er jeg svært fornøyd med hvordan det låter, og bruker omtrent aldri tid på skru lyd på øvinger.  
  • Av Kike Pino Martinez
   Hei alle sammen!
   I am Kike, a Spaniard in his 30s living permanently in Bergen. I am a bass player/singer and would like to join a rock/punk/metal band in Bergen area or form one from scratch. I have been playing for about 20 years in various bands in Spain and UK, ranging from rock or HC-punk to thrash, death and black metal (always at amateur level). My preference at the moment is to play old school metal/punk, or some raw rock and roll in the vein of Motorhead (Rickenbacker till death! ). But I am also open to other options!
   I leave here my last band in Spain, 80s metal/punk, if someone wanna know the kind of stuff I was into.
   https://losputosarkada.bandcamp.com/
   Drop me a line if you are interested! Cheers!
  • Av minigrill
   Heisann, jeg har som i tittelen sies, kjøpt meg ny gitar. Jeg er veldig fornøyd, men vurderer å bytte ut pickupene, da jeg har lyst til å sette i pickuper jeg allerede har liggende. Det jeg lurte på var hva jeg kunne forlangt for disse ved evt. salg? Det er PRS \m/ det er snakk om.
  • Av minigrill
   Vi er to stykk fra Elverum/Hamar som undrer seg om det finnes en trommis i Kongsvingerområdet. Vi er henholdsvis i slutten av 20- årene, uten at alder er en hindring. Ta gjerne kontakt hvis du er interessert i et spennende musikkprosjekt ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.