Gå til innhold
Lothlorien

Kvinnelig Vokalist Søker Metalband.

Anbefalte innlegg

(09.08.2012)

Da prøver jeg igjen!

Jeg er ei jente på 19 år. Har drevet med growling/screaming/klassisk/"vanlig synging" i snart 2 år. Søker et seriøst og dedikert metalband som ikke er redd for å ha ei jente i bandet. Helst noen som allerede er litt i gang og har litt materiale.

Jeg har ikke hatt noe band tidligere, men har vært med som gjestevokalist i bandet Shadowmind.

Inspirasjonskilder: The Agonist, Lamb of God, Gojira, Killswitch Engage, Epica og mer!

Holder til i Sandnes og søker et band i nærheten. 

Vennligst KUN SERIØSE henvendelser. 

Ta kontakt på e-post: maritsofie.strand@yahoo.no 

- Marit S. 

Opptak:

http://www.youtube.com/watch?v=q1ibFN-r6aM&feature=plcp&context=C3d48fb5UDOEgsToPDskLh5T0NTVFq2n2KEI1Z8Ctv

http://www.youtube.com/watch?v=mpQbZcaxkl8&feature=plcp&context=C31187ddUDOEgsToPDskLh5T0NTVFq2n2KEI1Z8Ctv

Endret av Lothlorien

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hadde du bodd nærmere Arendal hadde det vært fett, Marit. :P Vår nåværende growlende jente/dame er litt umotivert virker det som. Lykke til!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hadde du bodd nærmere Fredrikstad hadde det vært enda fetere, :)

Neida, jeg er en gammel gubbe på 46, og kunne vært lærern din (Jobber på på MK i Fredrikstad).

Jeg måtte for en tid siden sjekke deg ut og fant at du var MK-elev, siden du som jente

var inne i et såppas guttedominert forum. Moro dette!

I Fredrikstad kunne jeg nok formidlet kontakter, ja, og vi på medier har gjort det tidligere

siden vi har vårt lydstudio, brukt det aktivt i undervisningen og fått ukjente folk sammem tidligere.

Har hatt et par reine jenteband på opptak som låt jæ**g bra. Trommisen gikk hos oss.

Men lykke til, de finnes i Stavanger også! :)

Endret av Hank Annicke Noe

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kult at du har en slik røffe musikksmag, mange jenter tør sje sånt :P

Studere på sørlandet, så bler desverre neppe någe samarbeidsmuligheter, men lure om ka vokal du har?.

Kan du screama? Det kan ver litt lurt å snakka om ka vokal du kan så du kan reklamera bere for deg sjøl.

Hvis ja, kossen horres du ud? eks bandvokalistar du horres ud som? evt opptag og legg det ut?

Forresten kule bilder på siå di, ka program du bruge for å fiksa de te? Photoshop?

Det e forresten skamfett at du lige Arch Enemy, du har goe smag :)

Rock on!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du har akkurat sånn vokal jeg vil ha i band.. D: Du får havne i Bergen om noen år når jeg også har havnet der :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du får sende ei melding viss du finn ut at du vil roe ned musikksmaken litt :P

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Satser du på å bli i Stavanger etter VGS? :P Vurderer jo nesten å studere der for å kunne spille i band med deg. DIGGER jenter som growler, det er så sykt kult. Særlig når man er flink, og det er du jo. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Skullkrusher
   Stjeler ideen fra @tg1! Har alltid tenkt på å lage utstyrstråd, men en slags rig rundown er kanskje mer spennende. Velger å ekskludere gitarer og annet utstyr jeg ikke bruker regelmessig i bandene mine. Kan kjapt nevne litt om hva slags lydideal jeg har. Favorittgitaristene mine er Eddie Van Halen, André Olbrich, Andy LaRoque, Glenn Tipton og Michael Romeo. Musikken jeg hører på er 50% metall (speed metal, power/prog, black metal), resterende 80-talls hardrock, synthwave, prog rock, indie/americana.  
   Gitarene:
   Jackson USA Select RR1
   Kjøpte denne brukt fra en sveitser i desember i 2019 og har knapt spilt på andre gitarer siden. Den spiller selvfølgelig helt fantastisk, er dønn stabil og har omtrent ingen skavanker. Lite slitasje også, til tross for at den er ti år gammel. I de siste tre årene har jeg spilt en del live, og jeg har kommet frem til at V/RR-gitarer er desidert mest komfortable å stå og spille med, spesielt om man synger samtidig, så det var bare logisk at jeg måtte ende opp med en RR1 til slutt! 

   GMW San Dimas 
   Edit: Legger til også denne i åpningsposten. Det morsomme er at jeg vet av tre (!) forumitter som har hatt den før meg, men jeg klarte ikke å finne en NGD-tråd, bare tråder der gitaren har blitt nevnt. Gitaren ble bygget for Tom McDyne av GMW i 2004 i forkant av en turné med Circle II Circle. Ifølge McDyne er den bygget etter målene på den originale San Dimasen fra 80-tallet. En liten fun fact. Pga. at McDyne ville ha vinylsticker av coveret på albumene han turnerte for ønsket han å ha halsmikken så langt opp mot halsen som mulig, selv om Lee Garver i GMW advarte om at den ikke lenger kom til å være i "sweet spot". Derfor er det nærmest umulig å spille overtoner med åpen streng, spesielt på femte bånd - når man bruker halsmikk. 

   Ibanez RG560
   Denne kjøpte jeg av @Debris i 2008. Hyggelig handel med en hyggelig kar. Jeg har modifisert den en del siden jeg fikk den. Det største som er blitt gjort er at den har fått nye bånd (Jescar EVO Gold) hos Falck. Ellers har den fått en Seymour Duncan JB og messingblokk til Edgen. Fantastisk gitar med masse sjarm. Lettspilt som få, og den er nok min fremste sofagitar.

   Tidligere gitarer nevnt i denne posten: Charvel Pro-Mod San Dimas, ESP LTD MH-1000 Deluxe, Jackson King V Pro.
   Effekter:
   Jeg har et relativt kjedelig pedalbrett sammenlignet med de fleste på forumet her, men tenkte å forklare litt hvordan jeg bruker det. Pitchblack, TS-9 og Phase 90 går foran ampen, NS-2, Mooer EQ og DM-7w går i effektsløyfa. Tubescreameren står omtrent alltid på når jeg spiller med vreng. EQ-pedalen brukes kun som soloboost i tillegg til delayen. Noen ganger bruker jeg Phase 90-en når det er et riff som skal fremheves, eller jeg bare vil spille Ain't Talking About Love på øvingslokalet. Ikke den mest essensielle pedalen, men veldig kul. Har også fotpedal til forsterkeren og spiller sjeldent på clean-kanalen uten delay på. Spiller i det hele tatt sjeldent på clean-kanalen. Oppdatering: Har lagt til en EQ og byttet ut DD-3 med DM-7w da DD-3 streiket. 

    
   Forsterkere:
   Peavey 5150 + Laney IRT412
   Har hatt Peaveyen min siden dagen siden vi spilte vår første gig med Keiser og har egentlig ikke lett særlig etter forsterkere siden den gang. Passer meg utmerket. Spiller oftest med low på 5, mid på 7 og high på 5 med både presence og resonance på rundt 5, alt avhengig av lokalets akustikk. Pre-gain på 3-4, avhengig av hvilken gitar jeg bruker. Kabinettet kunne jeg kanskje tenkt meg å bytte ut etter hvert, men synes det funker veldig bra til prisen. Har som regel med meg 5150-en på giger om ikke det er 5-6 band som spiller samme kveld og lydmann ønsker at bandene helst bruker samme utstyr. Kabinett brukes kun på øvingslokalet.

    
   Boss Katana 100
   Denne står på øvingslokalet til det andre bandet. Noen 5150 er det selvfølgelig ikke, men den spiller høyt som fy og låter svært bra. Jeg er av den oppfatningen av at alle burde ha en Katana! 

    
   Der har dere utstyret jeg bruker aktivt. Har noen få gitarer til, samt en bass, men disse brukes ikke i band. Tar gjerne imot tips til andre måter å bruke riggen min på, utstyr som hadde komplementert den osv. Når det er sagt er jeg svært fornøyd med hvordan det låter, og bruker omtrent aldri tid på skru lyd på øvinger.  
  • Av Trivial Funksuit
   God kveld i stugo. Her har jeg ikke vært på år og dag. Fikk et lite flashback når jeg kikket på noen posts. Veldig artig å se at det fortsatt er aktivt! 
   Tenkte jeg skulle introdusere prosjektet Trivial Funksuit

   Jeg har jobbet med at album i lengre tid og satser på release neste sommer.

   Her er bassisten jeg nå jobber med, Fernando Molinari som spiller en liten del fra en sang.
   Jeg bruker for det meste to telecastere, men det er også 7 strengs låter som den her. Det blir mye instrumentalt, men også sanger med vokal.
   Det er veldig variert musikk. Albumet starter med retro funk og slutter på moderne prog.

   Vil du følge prosjektet videre så har jeg en facebook og youtube side for det, selv om det fortsatt ikke er så mye å se der. Gleder meg til å få dette ut i verden! ?
   https://www.facebook.com/TrivialFunksuit/
   https://www.youtube.com/channel/UCnucWfG3N8cuwnkdEoeeoag?view_as=subscriber
    
  • Av Kike Pino Martinez
   Hei alle sammen!
   I am Kike, a Spaniard in his 30s living permanently in Bergen. I am a bass player/singer and would like to join a rock/punk/metal band in Bergen area or form one from scratch. I have been playing for about 20 years in various bands in Spain and UK, ranging from rock or HC-punk to thrash, death and black metal (always at amateur level). My preference at the moment is to play old school metal/punk, or some raw rock and roll in the vein of Motorhead (Rickenbacker till death! ). But I am also open to other options!
   I leave here my last band in Spain, 80s metal/punk, if someone wanna know the kind of stuff I was into.
   https://losputosarkada.bandcamp.com/
   Drop me a line if you are interested! Cheers!
  • Av minigrill
   Heisann, jeg har som i tittelen sies, kjøpt meg ny gitar. Jeg er veldig fornøyd, men vurderer å bytte ut pickupene, da jeg har lyst til å sette i pickuper jeg allerede har liggende. Det jeg lurte på var hva jeg kunne forlangt for disse ved evt. salg? Det er PRS \m/ det er snakk om.
  • Av minigrill
   Vi er to stykk fra Elverum/Hamar som undrer seg om det finnes en trommis i Kongsvingerområdet. Vi er henholdsvis i slutten av 20- årene, uten at alder er en hindring. Ta gjerne kontakt hvis du er interessert i et spennende musikkprosjekt ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.