Web Analytics
Jump to content

Generell Spesiell


greovhan
 Share

Recommended Posts

Den generelle historien:

Generell Spesiell blir i visse kretser (familie og venner) regnet som et av Hedrums beste pønkrockorkester. Bandet har en lang og imponerende CV. Bandets medlemmer har blandt annet lang erfaring som cafemedarbeider, maler, sveiser, lærer og bassissten har til og med fått 300 kroner for å spille på en ungdomsklubb. Det hele startet i 1999 da fire unge gutter som hadde lært seg hvert sitt grep slo seg sammen og naturligvis startet et pønkeband. Inspirert av den norskspråkelige pønken fra tildlig 1980 og en god dose protestviser fra 1970-tallet kan man kalle musikken visepønk, hvis man vil. Hvis man ikke vil kan man kalle det jazz, Lou kan avgjøre. Etter 12 år er endelig debutalbumet "Vi Må Gjørra No!" her.

Den spesielle historien:

Vi fikk desverre ikke spilt sammen i mer en et år før hovedlåtskriver Leif Ole, tidlig i 2000, fikk diagnosen kreft. Vi var nære venner i bandet noe som gjorde at bandet og musikken var en viktig drivkraft for å holde motet oppe. Å fortsette å skrive låter, legge planer og tenke fremover var en måte å kjempe mot sykdommen. Etter to års sykdom, gikk Leif Ole bort i Juli 2002.

Som band prøvde vi å starte opp igjen ca ett år etter, men gnisten var borte. I årene etter fortsatte Leif Ole og GS´ sanger å være med oss, og strofen "En dag skal vi spille inn låtene ordentlig" har blitt sagt utallige ganger. Sommeren 2010 ble endelig ordene gjort om til handling.

Vi pakket sammen alt vi fikk tak i av lydutstyr og rigget oss opp på det gamle øvingsrommet, låven til Leif Oles foreldre. 10 dager med opptak, grilling og morro la grunnlaget, og med noen ekstra helger med pålegg og miks i studio er "Vi Må Gjørra No!" endelig her.

Til dere, til oss, og til deg.

Hans Andreas Horntveth Jahnsen - Gitar, Lead vokal

Andreas Brathaug - Bass, vokal

Vegard Liverød - Gitar, vokal

Håkon Julsrud - Tangenter

Espen Gjermundrød - Trommer

Urørt

Spotify

Facebook

SB Avisartikkel

Plata kan fåes kjøpt hos b.l.a CDON og Platekompaniet!

Inntektene av platesalget går til kampen mot kreft.

PS! Dette er ikke et band jeg spiller i

Edited by greovhan
Link to comment
Share on other sites

Jeg får ikke hørt noe her jeg sitter nå, da jeg er på jobb, men uansett, en takk til deg og dine som lar inntektene gå til kampen mot kreft. Oppfordrer alle til å bidra om de kan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.