Web Analytics
Jump to content

Rob Chappers - The Monkey Lord


smp
 Share

Recommended Posts

Er det noen her på forumet som har fulgt med på videobloggen til Rob Chappers aka The Monkey Lord? Det en fyr fra de britiske øyer som videoblogger om alt fra gear demos, lesson til rapporter fra gitarrelaterte happeninger, alt ispedd britisk humor. Han hadde blant annet flere grunndige videoer fra NAMM 2011 nå i vinter. Fyren holder også årlig sin egen lille gitarfestival, helt og holdent myntet på gitarister, kalt MonkeyFest. Han har også sitt "eget" gitarmerke kalt Chapman guitars, som har bygget tre-fire gitarer i serier på noen hundre eksemplarer. Veit MonkeyLord-navnet er passe barnslig, men tror det også passer for de som har har passert tenårene. B)

Blogg på YouTube: http://www.youtube.com/user/RobChappers?blend=8&ob=5

MonkeyLord hjemmeside: http://www.monkeylord.co.uk/

Edited by smp
Link to comment
Share on other sites

Han var en jævla kul for ett par år siden, da han hadde gear reviews fra gutterommet, men nå har han bare blitt en kommers douche som er litt for opptatt av å selge, og litt for lite opptatt av å spille gitar...

Link to comment
Share on other sites

Jeg må innrømme at jeg liker demovideoene av utstyr som han gjør for Andertons i UK. Men så har jeg ikke fulgt bloggen, så jeg har ikke noe spesielt forhold til Rob Chappers ut over utstyrsdemoer og lignende. Synes han virker som en allsidig og dyktig gitarist som bobler over av humoristiske innfall. Gir krydder til ellers kjedelige utstyrsvideoer. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.