Web Analytics
Jump to content

Alexi laiho ESP serien


Espen Falkeid
 Share

Recommended Posts

Hei, jeg skal kjøpe ny gitar... Har sett veldig mye på alexi laiho sine gitarer, har sett på videoer der det er en veldig fin gitar og god lyd i den, jeg har veldig lyst på ltd 600 eller ltd 200 lurer på om noen har noen erfaringer med disse gitarene og hvilke jeg burde gått for !

Håper på raskt svar ! :)

Link to comment
Share on other sites

du kan jo kjøpe brukt en esp sv som er på forumet. da har du investert penger til en kjøper den av deg til samme pris. ingen tap med bare fryd. ltd er vanskelig å selge uten store tap. jackson rhoads som han brukte før er jo lettere å spille på, ville tatt det om du ikke har lange fingrer.. esp ltd er tunge å spille over 17 fret siden vingen begynner der. jackson begynner på 21 og halsen er compound radius(blir tynnere og bred mot 24 fret..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.