Web Analytics
Jump to content

John Suhr factory tour!


Debris
 Share

Recommended Posts

Tror ikke denne har vært postet før.

Spennende og lærerikt om du er fan av Suhrgitarene eller ikke.

Spennende det avsnittet om halsene; Suhrhalsene mine er de mest stabile jeg noensinne har vært borti så han gjør nok noe riktig :)

Amp og pedalporno i part 5.

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Hehe, artig parti, synes jeg, der han snakker om det treverket som er behandlet med en spesiell prosess som gjør det velegnet til gitartre, den biten han snakker om at det også blir termittsikkert. Intervjueren forsøker å få det til at dette er noe spesialbestilt "mumbojumbomagicwoodoo", og herr Suhr forsøker vilt å la være å svare at "Neida, dette er vanlig hyllevare, vi har bare kjøpt det produsenten tilbyr, vi".. uten å si det. Stas! Det eneste intervjueren ikke gjorde under seansen, var vel å slikke herr Suhr på ryggen. Snakk om kritisk journalistikk!

Synes også at praten rundt nitro var kostelig. Det er selvsagt fordi at det er det jeg tror selv. :)

Jeg må innrømme at jeg aldri har sprøytet med Nitro selv, men de amatørene jeg har snakket med, og i og for selv proffene, de få jeg har pratet med, sier det motastte av det han hevder. Et kort kurs, og så kan man sprøyte nitro. Poly er vanskeligere..

Vel, de jeg har snakket med forteller vel det motsatte, at nitro er kliss og klin, vanskelig og slikt , mens mer moderne produkter er enklere å ha med å gjøre. Jeg har ikke nok kunnskap til å si noe mer om det, men finner det merkelig at det blir mer komplisert å lakke med et moderne produkt enn med noe fra femtitallet. Brukervennlighet på produkter pleier gjerne å forbedre seg etter hvert som årene går. Samtidig så øver vel ofte kravene til brukeren når det gjelder kunnskap, så..

Fin video!

Link to comment
Share on other sites

^ Torrefaction kalles prosessen (vet ikke om noe godt norsk ord). Slikt behandlet treverk brukes også av andre, som Ernie Ball, Gibson og sikkert flere. Kan se ut som det er på vei inn i gitarindustrien, riktignok med alternative navn funnet på av markedsavdelingen - det må jo mystifiseres...

DJ

--

Edited by DrJustice
Link to comment
Share on other sites

Youtube er litt vrien med meg akkurat nå, men samme folka har også en Factory tour med Tom Anderson.

Mye likhetstrekk i prosessene.

De er jo bekjente så det er ikke så rart, de deler endel oppfattninger om gitarbygging fortalte John Suhr meg.

Link to comment
Share on other sites

Been there. John er super nice. Utrolig hyggelig fyr på alle måter. Han gjør helhjerta forsøk på å bygge ting best mulig. Se bare på hvordan han nå har gått bort i fra Buzz Feiten. Er modig gjordt å introdusere en ting og så innrømme at det kanskje er like greit uten. Men den Landau headstocken, ha ha ha ha, trodde ikke han skulle vise frem den ass..........

Ellers hadde jeg sans for kontoret til John, det er passe Reodor Felgen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.