Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

John Suhr factory tour!


Debris

Anbefalte innlegg

Tror ikke denne har vært postet før.

Spennende og lærerikt om du er fan av Suhrgitarene eller ikke.

Spennende det avsnittet om halsene; Suhrhalsene mine er de mest stabile jeg noensinne har vært borti så han gjør nok noe riktig :)

Amp og pedalporno i part 5.

Endret av Debris
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, artig parti, synes jeg, der han snakker om det treverket som er behandlet med en spesiell prosess som gjør det velegnet til gitartre, den biten han snakker om at det også blir termittsikkert. Intervjueren forsøker å få det til at dette er noe spesialbestilt "mumbojumbomagicwoodoo", og herr Suhr forsøker vilt å la være å svare at "Neida, dette er vanlig hyllevare, vi har bare kjøpt det produsenten tilbyr, vi".. uten å si det. Stas! Det eneste intervjueren ikke gjorde under seansen, var vel å slikke herr Suhr på ryggen. Snakk om kritisk journalistikk!

Synes også at praten rundt nitro var kostelig. Det er selvsagt fordi at det er det jeg tror selv. :)

Jeg må innrømme at jeg aldri har sprøytet med Nitro selv, men de amatørene jeg har snakket med, og i og for selv proffene, de få jeg har pratet med, sier det motastte av det han hevder. Et kort kurs, og så kan man sprøyte nitro. Poly er vanskeligere..

Vel, de jeg har snakket med forteller vel det motsatte, at nitro er kliss og klin, vanskelig og slikt , mens mer moderne produkter er enklere å ha med å gjøre. Jeg har ikke nok kunnskap til å si noe mer om det, men finner det merkelig at det blir mer komplisert å lakke med et moderne produkt enn med noe fra femtitallet. Brukervennlighet på produkter pleier gjerne å forbedre seg etter hvert som årene går. Samtidig så øver vel ofte kravene til brukeren når det gjelder kunnskap, så..

Fin video!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

^ Torrefaction kalles prosessen (vet ikke om noe godt norsk ord). Slikt behandlet treverk brukes også av andre, som Ernie Ball, Gibson og sikkert flere. Kan se ut som det er på vei inn i gitarindustrien, riktignok med alternative navn funnet på av markedsavdelingen - det må jo mystifiseres...

DJ

--

Endret av DrJustice
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Youtube er litt vrien med meg akkurat nå, men samme folka har også en Factory tour med Tom Anderson.

Mye likhetstrekk i prosessene.

De er jo bekjente så det er ikke så rart, de deler endel oppfattninger om gitarbygging fortalte John Suhr meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Been there. John er super nice. Utrolig hyggelig fyr på alle måter. Han gjør helhjerta forsøk på å bygge ting best mulig. Se bare på hvordan han nå har gått bort i fra Buzz Feiten. Er modig gjordt å introdusere en ting og så innrømme at det kanskje er like greit uten. Men den Landau headstocken, ha ha ha ha, trodde ikke han skulle vise frem den ass..........

Ellers hadde jeg sans for kontoret til John, det er passe Reodor Felgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.