Web Analytics
Jump to content

Fender G-DEC eller Mustang


svenni
 Share

Recommended Posts

Som sagt; G-dec har flere funksjoner og backingtrack etc, mens Mustang har bedre grunnlyd i forhold til pris.

Begge er gode valg, men Mustangen er mye mer populær, og det er jo litt fordi man får den ny for 1500kr og du har et relativt bra USB-lydkort innebygget.

Link to comment
Share on other sites

God USB tilkobling til PC på G-Dec og, jeg kjøpte G-Dec pga SD kort muligheter og det å ha med x antall GB med backing uten å ha med pc.

Kult at du kan koble 2 gitarer til G-dec også....kun 30 w modellen.

G.Dec har også 100 presets/user presets, og det er vel 4 ganger mer enn mustangen ( I og II)

Edited by JAH
Link to comment
Share on other sites

Boss GT-10'n min kan ha 200 userpresets i tillegg til de 200 factorypresetsa. Jeg bruker 7 av dem. Kan ikke helt se hvilket behov man skulle ha for 100 ulike presets på noe som for de fleste uansett bare er en øvingsforsterker, så jeg personlig ville hvertfall aldri latt det være en avgjørende faktor for hvilken jeg kjøper.

Men det kan jo hende folk har andre behov enn meg igjen. Hørt mange godord om Mustangen, så det blir neppe feil med en sånn :)

Link to comment
Share on other sites

Haha! Men både Mustang og G-Dec kan lagre presets på pc, og hentes direkte opp, riktignok må de velges på pc'en, dvs at det er kun diskplassem begrenser antall tilgjengelige presets... Milliarder er kanskje mulig allerede? Men tar tid å prøve alle sammen da :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.