Web Analytics
Jump to content

Gitarist søker band


metalpete
 Share

Recommended Posts

Begynner å få spillelysten over meg igjen og kunne godt tenke meg å finne et nytt band.

Jeg er en snart 33 år gammel gitarist. Er egentlig åpen for alle stilarter fra pop- coverband til død og blackmetal, men hjertet er nok nærmest progressiv musikk. Har spilt gitar i rundt 18 år og fikser det meste teknisk men ser ikke poenget i å lage vanskelige og raske løp bare fordi de er vanskelige og raske. Har god scenepersonlighet og er vant til å spille live. Skriver musikk selv, og ser på meg selv nogenlunde habil på området, men har ikke noe krav om at jeg må skrive noe i et band.

Er i full jobb og søker derfor et hobbyband, men kan gjerne ha ambisjoner, selv om jeg har innfunnet meg med at jeg aldri blir rockestjerne.

Her er en innspilling hvor jeg har skrevet og spiller det meste av gitarer: www.myspace.com/promethic Jeg har også spilt i alt fra dødmetalband til pusepop band tidligere. Jeg spiller også trommer hvis noen evt. har mer bruk for det enn en gitarist.

Ta kontakt på pettwii at tele2 no

Link to comment
Share on other sites

Egentlig litt interessert :P:) Holder til i Vestfold, jobber på spreng med å få lappen på bil for øyeblikket. Jeg går på skole, og er en god del med kjæresten, så tid er noe jeg ikke har veldig mye av. Men å spille litt er alltid gøy :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.