Web Analytics
Jump to content

Metalband søker bassist


Flusani
 Share

Recommended Posts

Marnasc søker bassist!

Vi er et metalband fra Fredrikstad som består av fire ”kæll” mellom 28 og 30 år som nå er på leting etter en bassist. Vi leier et eget lokale og øver pluss/minus to ganger i uka, og i tillegg ligger det et studio vegg i vegg med gode innspillingsmuligheter.

Hva musikkstilen angår så er inspirasjonskildene mange, og isteden for å låse oss fast i én bestemt sjanger, er vi åpne for å prøve det meste – alt er lov så lenge vi synes det låter fett!

Vi skriver egne låter, men slenger også inn en coverlåt nå og da.

I tillegg til å kunne spille bass, søker vi en som er dedikert og ”sulten” på å få til noe, og kan være med på å dra lasset i samme retning som oss. Det er også et stort pluss om du kan trøkke til på backingvokal. Liveerfaring er intet krav, men absolutt positivt om du har litt av det fra tidligere. Alder spiller forsåvidt liten rolle. Det vi kan tilby er et uformelt og ’easygoing’ miljø med stor takhøyde, og du vil også være delaktig i låtskrivningsprosessen på lik linje med resten av oss.

Vi har tre låter liggende ute på MySpace-siden vår, sjekk de ut på:

www.myspace.com/marnascband

Hvis dette høres ut som noe for deg, så ta for all del kontakt på:

marnascband@gmail.com

-Marnasc-

Link to comment
Share on other sites

 • 7 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.