Web Analytics
Jump to content

Pedal oppsett/rekkefølge


Recommended Posts

Hei

Har tenkt på hva som blir "riktig" rekkefølge på de få pedalene jeg har. Vet det er noe som kan være en personlig mening og at det bare er å teste seg frem, men lurer på feedback angående rekkefølgen.

Sånn kjører jeg det nå:

Gitar -> Boss TU-2 -> Boss SD-1 -> Wah -> Forsterker.

Tanken min med rekkefølgen er at det må være best å ha ren lyd inn i TU-2'en og videre vreng fra SD-1'en inn i Wha'en.

Høres dette "riktig" ut, eller skal jeg bytte plass på Wha og SD-1?

PFT

Link to comment
Share on other sites

Vanlig er vel å ha wah først, så vrengpedaler og så modulasjonseffekter (chorus, flanger, delay osv)

Men alle pedaler er forskjellige og samma med smaken, standardoppsett er bare et greit utgangspunkt for videre eksperimentering :)

Godlyd skriver litt om det på denne siden

Link to comment
Share on other sites

Takker og bukker :) Da har jeg fått litt input.

Som dere også sier så må det nok bare prøves frem etter smak :) Nylig kjøpt SD-1'en og har før bare kjørt wha rett i ampen med forsterkervreng, så jeg har aldri hatt problemstillingen før, hehe...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.