Web Analytics
Jump to content

er Harmony Montery en god gitar å begynne med?


mbjornen
 Share

Recommended Posts

Hei

Jeg skal (endelig.. )begynne på et gitarkurs over nyttår. Gitarkurset baserer seg på at man har en egen kassegitar, er en Harmony Monterey grei å lære på kontra kassegitar med nylonstrenger? Gitaren er gammel, men ser ut til å være i god stand.

Mads

Link to comment
Share on other sites

Hei! Velkommen til forumet!

For å være helt ærlig, så vet jeg ikke hvilken gitar det er. Men uansett er det vanskelig å si om den ene gitaren er bedre enn den andre, det avhenger i stor grad av hvor store fingre du har, hvor mye styrke du har i fingrene, hvor myke de er... Det eneste jeg kan si er at du sannsynligvis vil lære å spille litt uansett hvilken gitar du begynner med. Det viktigste er ikke hva du begynner med, men at du begynner. :)

Kjør på, du har ingenting å tape.

(Hvis du vil være sikker på at gitaren er i god stand, så kan du ta den med til en musikkforretning hvis du har noe slikt i nærheten av der du bor. Hvis du tillater at de gjør noe med den, vil det sannsynligvis koste mer enn det smaker, så du bør være våken og si ifra at du bare vil høre hva som kan rettes på.)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.