Web Analytics
Jump to content

Ny mic til rock n' roll!


JohnnyRubber
 Share

Recommended Posts

Hei!

Kjøpte for en liten stund siden en Hagström ultra swede, siden jeg rett og slett er lei gibson, fender og den rekka der. Har vert veldig fornøyd frem til nå som jeg sitter igjen me litt cash til overs. Har aldri prøvd noe annet enn EMG og GFS, men har hørt mye godt om Seymour Duncan og lurer på om dette kan bli veien å gå, og da en SH-6 i bridge. Musikk-stilen er rett og slett rock n' roll alà Airbourne, The Carburetors, V8 Wankers, Stingray etc. Det jeg lurer på er om folk har tips til andre modeller/merker, evt. erfaringer med disse humbuckerene. Lurer også på om jeg burde skifte potmeter.

På forhånd; takk!

Link to comment
Share on other sites

SH6 er en god mikk mtp penger, og BK skal vistnok være bedre (dog dyrere), men jeg har ikke prøvd dem selv..

kan nok skrive under på at jeg ikke er helt glad i EMG til rock.. Det funker fint, men har man det som hovedshanger så klaffer de ikke helt.

Link to comment
Share on other sites

Nei, merket fort at EMG ikke funket lenger. Var veldig greit i en gibson til metal, men etter nytt band og ny sound funket det ikke helt.

Er det forresten noen som vet hvilke humbuckere Stian Krohg i Carburetors bruker? Var på en gig for noe siden, og la merke til han spiller på Seymour Dunkan, men usikker på modell.

Takk for alle svar! Keep 'em coming :D

Link to comment
Share on other sites

EMG er er flotte de, men jeg ville absolutt bytta dem ut da de ikke eier noe form for crunch i det heletatt.. Man tror at de gjør det, men så prøver man et par passive mikker og finner ut at EMG ikke er egnet til den type musikk.

Link to comment
Share on other sites

Curl-Head: det er trossalt en gitar til 4.500,- så vil prøve å skifte humbucker i bridge. Har en Palmer full-rørs amp og ingen effekter, så akkuratt der er det for såvidt ikke noe problem. Vil si det var en vesentlig bedre lyd i ampen når jeg prøvde en orginal Gibson gold top gjennom den. Men hvem vet? Kanskje jeg ikke vinner noe på det, men tror det er verdt ett forsøk :)

Troll: var dette jeg også merket. Utrolig gode humbuckere til sitt bruk, noe annet enn det er de heller litt håpløse til.

Link to comment
Share on other sites

Hvis EMG ikke funker til ballerock, så er det nok skru-skillsa eller ampen det står på.

Det er de nok. Men jeg får en mer klassisk crunch-følelse med et par passive mikker som faktisk er laget for det.

Men for all del, ejg har bare gitarer med EMG.. :P

Link to comment
Share on other sites

Greit også å huske at det faktisk finnes forskjellige pickups også fra EMG. Har ikke veldig god kjennskap til EMG selv, men jeg har hørt et lokalt coverband noen ganger, og gitaristen deres spiller MusicMan LUKE med EMG i, og det er absolutt ingen verdens ting i veien med crunchen hans :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.