Web Analytics
Jump to content

Ny forsterker ! trenge hjelp


Recommended Posts

Hei. jeg har nå spilt gitar i et par år og tenkte og oppgradere litt... Jeg spille for øyeblikke på en 80talls Charvell model 6, gjennom en Randall Kh-120. ska nå etter sommeren kjøpe meg en gibson les paul classic, men må også ha meg en ny rør-amp. busjette ligger på rundt 6000-8000. vill helst ha topp til kabinette, men combo funker også... noen som har noen forslag (med begrunnelse) spiller egentlig alt fra bluesrock til Heavy metal. Og har en del effekter så det hadde vert greit om forsterkeren gikk bra med de..

Ny på forumet, så om jeg har skrevet noe dumt så ikke kom med dumme kommentarer..

Link to comment
Share on other sites

Aldri sett en slik 6505 kombo, spiller ikke selv gitar men syntes selv at 5150/6505 er noen av de "råeste" forsterkerne. Her har du en som ligger i ditt budsjett:

http://www.finn.no/f...nnkode=29057517

Hvis ikke så har du jo alltid Mesa'er som ofter duger til metall. Hvis ikke så sjekk ut Fireball, de har jo fått gode omtaler her på forumet. Beste for deg er vel rett og slett og prøve litt forskjellig og kjøpe brukt!

edit: Leif stakk innom

Edited by Arne.
Link to comment
Share on other sites

Bugera 1960 (klone av marshall 1959, men 150 watt!!!). Det eneste problemet er at du må ha attenuator. Hvis du har en ts, boss sd-1 el. Så kan du bruke det til boost for metal-lyd. Hvis du har god tid, så kommer vel 1960 infinium versjonen snart, og den har auto biasing så du kan mixe forskjellige rør uten å måtte justere biasing. Den har også Randy Rhoads ("one wire") mod på de to nedre inputene.

Link to comment
Share on other sites

Laney GH50L!! får de til ca 8000 ny, og ligger en på finn nå til 5000!

Lurer på om det er Moortenolb her på forumet som selger den ;)

Jeg tror at Laney er meeget undervurdert mtp hvor lite de koster og hva du får for pengene.

Link to comment
Share on other sites

Er en LH50 og ikke GH50L som ligger til salgs her på forumet. :) Ikke helt samme amp gitt.

GH-serien er en-kanals (med drive-boost), mens LH-serien er to-kanals. Hvor vidt de er totalt forskjellige med tanke på lyd aner jeg ingenting om.

GH-serien er tøffe. Alt fra glassklar cleanlyd til monstervreng.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.