Web Analytics
Jump to content

Ny Dream Theater sang.


Jonathan
 Share

Recommended Posts

Nå skal det sies at jeg bevist har ungått DT i 7-8 år pga. kjipe plater, men dette hørtes ca 1000 ganger bedre ut enn det jeg hadde forventet fra dagens DT.

Har du unngått Dream Theater 7-8 år pga kipe plater som du har hørt, eller som du ikke har har hørt?

Uansett: da har du gjort noe dumt :rolleyes: !

Link to comment
Share on other sites

Har du unngått Dream Theater 7-8 år pga kipe plater som du har hørt, eller som du ikke har har hørt?

Uansett: da har du gjort noe dumt :rolleyes: !

Personlig synnest jeg at det aller, aller meste de har gitt ut siden Six Degrees har vært piss, men smak og behag.

Link to comment
Share on other sites

Var rimelig diehard DT fan frem til Scenes....

Fra og med den var det ett eller annet - jeg kan ikke beskrive hva - som ikke fenget meg like mye lengre - de manglet plutselig grooven eller no...... :huh:

Hadde vel egentlig slått meg til ro med at det var slik.... men denne nye låta trigger litt av det jeg følte før.... kanskje er det håp????

Link to comment
Share on other sites

Synes også det er digg å høre at LaBrie gjør harmoniene selv, uten Portnoy. Rudess spiller også mye kulere og ikke så jævlig overdrevent som han pleier. Savner dog litt spenstigere prog-deler, men single-låtene til Dream Theater pleier ikke å være så spenstige uansett, så det blir vel tatt igjen på andre låter.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.