Web Analytics
Jump to content

Noen som ville høre meg spille?


aiwass
 Share

Recommended Posts

http://www.soundclick.com/bands/1/aiwassmusic.htm

Klippet heter "Highway Star jam". Er litt dårlig på improv i høyt tempo, så det blir litt krampaktig her og der, men det får heller være. Ikke akkurat det raskeste jeg har spilt, heller, men litt fart ble det ihvertfall, til dem som ville ha det...

Vet ikke hvor lenge jeg kan ha klippet oppe. Har en mistanke om at et Deep Purple-backing går under "copyrighted material", og dermed ikke egentlig er tillatt på SoundClick.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 37
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hører at du har hurtigheten inne. Dette har ikke jeg sjans til, for å si det sånn :) Veldig bra. Men det jeg synes du kan fokusere litt på er fraseringen din. Det blir litt for mye rett frem opp og ned. Savner litt at løpene dine GÅR noe sted liksom. VAnskelig å forklare.

Kanskje du bør tenke at du skal ha en destinasjon i løpene dine, at du prøver å frasere deg fremmover i spillingen din. Det savnet jeg.

Siden du virkelig har det teknsike veldig bra inne så mener jeg at dette kunne sette prikken over i'en, for å se det sånn

Link to comment
Share on other sites

Fant endelig tråden - trodde den var blitt slettet! :P

Takk for varme ord, alle sammen!

@tHeMuTh|n: Jeg er fullstendig klar over det med fraseringen - dette var en heller useriøs greie jeg tok opp en stund tilbake, og målet var kun å spille med en (u)sunn dose shred. Når jeg improviserer er det vanligvis over roligere sanger, så når tempoet jekkes opp blir det fort litt nervøsitet over spillet. Ellers foretrekker jeg som regel å komponere soloene mine på forhånd, á la Petrucci.

@windofpain: Flere har faktisk påpekt dette med Bellas, hvilket jeg tar som et stort kompliment, da jeg er en stor fan av spillet hans. Det faktum at jeg også bruker economy picking (Gambales "speed picking"-teknikk) bidrar antagelig også til en viss likhet i lyden.

Link to comment
Share on other sites

Har nå upload'et 2 klipp til:

- "Mini jam" - kort improv-klipp, litt mer representativt for hvordan jeg vanligvis spiller. Ber om unnskyldning for litt kjip gitarlyd.

- "One (solo)" - melodisk, klisjefylt solo fra en sang jeg skrev for det forrige bandet mitt. Litt sweeping-moro på slutten. :P

Link to comment
Share on other sites

MYE kulere tonevalg på mini jam...!! Men her synes jeg du virker litt usikker på hvor du vil....Mangler litt retning, som Muthin sier.

Misforstå meg imidlertid rett: Jeg synes det er veldig bra det du gjør. Men det er alltid sånn at jeg blir mer kritisk når jeg hører noen som er flinke....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.