Web Analytics
Jump to content

Lurer på noen gitarer. halp


Turilli
 Share

Recommended Posts

Yo,

Har lenge vurdert å kjøpe en akustisk gitar. Nå som jeg fikk sommerjobb som innebærer mye utendørsspilling fant jeg ut at jeg like gjerne skulle gå til innkjøp av en gitar. Jeg ser for meg at jeg blir å bruke en 5-6000kr på den. Jeg har surfet webben litt, og kommet frem til følgende gitarer:

http://gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=3519 Den ser jo rimelig god ut. Fant også noen gode anmeldelser av den.

http://gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=3272 Har hørt at Morgan gir mye for pengene. Den ser jo riktig lekker ut også :) Jeg tipper at det er denne jeg blir å kjøpe, men jeg sier ikke nei til innspill fra dere.

http://gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=8313 Så at en annen her på forumet kjøpte denne. Hvorvidt han ble fornøyd med den vet jeg ikke, men de skal visst være gode.

Læreren min har en Yamaha av et eller annet slag som han anbefalte. Jeg har prøvd den og synes at den var god, men nøyaktig hvilken modell det var, vet jeg ikke akkurat nu. Det skal jeg finne ut.

Så, innspill? Noen som har prøvd noen av disse gitarene og som kan si noe om dem? Sier ikke nei til anbefalinger heller :) Jeg ser forresten helst at gitaren har cutaway, men den ikke ha det.

Link to comment
Share on other sites

Etter min mening burde du ikke velge Morgan-gitaren. Det er riktig at Morgan har mange modeller som er mye for pengene, men dette er etter min mening ikke en av dem. Både fender-gitaren og A&L er knallinsumenter og verdt pengene. Begge har ganske utpregede karakteristikker, vet du mer om hva du ser etter lydmessig? Har du evt mulighet for å få prøvd dem, og kanskje Yamaha fgx730 også? Samtidig kan taylor 110e eller fürch d40cm være veldig rktige valg. De to siste sammen med A&L er mest for pengene rundt denne prisklassen spør du meg. :-)

Link to comment
Share on other sites

Den Yamaha'en liknet veldig på den jeg lette etter! Fürch'en var litt i dyreste laget, så da står jeg igjen med enten Yamaha, Fender eller A&L. Jeg skal innom den lokale musikksjappa i morgen og se om de har noe, men hvis ikke kommer jeg nok til å bestille i morgen da jeg helst skulle hatt den rimelig kjapt.

Jeg har egentlig ikke peil på hva jeg ser etter lydmessig, fordi jeg ikke er så dreven innen akustisksjangeren. Så lenge den låter greit og er lettspilt er jeg egentlig fornøyd :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.