Web Analytics
Jump to content

Billig og bra gitarkabel?


LTBR
 Share

Recommended Posts

Jeg for min del foretrekker helstøpte plugger i de rimeligste prisklassene. Enten det eller selvlagde. Men hva definerer du som rimelig? Jeg hr alltid brukt Planet Waves (de dyrere versjonene), men det fine med selv de rimelige er at det er livstidsgaranti, så hvis du ødelegger dem får du en ny kostnadsfritt. Også er de helstøpte. De rimeligste går i stykker etter en stund (som alle andre rimelige kabler jeg har kommet over). Fordelen er at du slipper unna med fra 160kr, og så lenge du ikke mister den kan du alltid få byttet til deg en ny.

Men skal sies at jeg ikke er nøytral her. Butikkene våre selger 90% planet waves kabler for tiden, så kan du jo selv vurdere om vi selger dem fordi vi synes dem er bra, eller om vi synes de er bra fordi vi selger dem. Er ikke noe jeg kan overbevise deg om. ;-)

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker kabler man kan lodde selv, bare fordi jeg har måttet fikse en kabel 20min før en konsert. Da hjelper det ikke at det er livsgaranti på dem, om man ikke er rett ved en døgnåpen gitarsjappe:) liker også planet waves sine loddefrie kabler, enda enklere å reparere! Stapp'n i, og stram skruen :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker kabler man kan lodde selv, bare fordi jeg har måttet fikse en kabel 20min før en konsert. Da hjelper det ikke at det er livsgaranti på dem, om man ikke er rett ved en døgnåpen gitarsjappe:) liker også planet waves sine loddefrie kabler, enda enklere å reparere! Stapp'n i, og stram skruen :)

Jeg reparerer også selv hvis jeg må det, men akkurat til konsertbruk foretrekker jeg faktisk å pakke et ekstra kabelsett fremfor å pakke loddebolt, tinn, kniv osv. Å swappe en kabel er raskere og enklere, og spiller man konserter har man ekstra kabler. Eneste der det er krise er pedalbrett, der foretrekker jeg loddefrie PW-plugger for å kunne reparere med kun avbiter og skrutrekker (det har jeg alltid i gitarkassene mine). De loddefrie PW er absolutt bedre enn de rimeligere, men de koster jo mer pr plugg. Custom-serien er de jeg bruker. Fra 300 kr pr kabel går de vel ikke som rimelige, men jeg har aldri tull med dem. Kjøpte fullt sett med backups for 8 år siden og har ikke hatt behov for dem.

Men smakssak. Kan du lodde Dynamite? Og ønsker du å sette dem sammen selv?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.