Web Analytics
Jump to content

erfaren bassist søker band


Thunder Fingers
 Share

Recommended Posts

Hallo!

Jeg har funnet ut at jeg trenger ett nytt band, da jeg holder på å gå på veggene her etter en stund uten band.

Jeg spiller mer enn gjerne i de fleste typer band, og kan flere forskjellige teknikker, men ønsker egentlig å spille i ett klassisk/Thrash/power metal-band igjen, av den enkle grunn at jeg elsker energien og attituden som musikken krever. Jeg er seriøs, ønsker å spille mye ute og er villig til å ofre mye tid og penger for ett band som er rett for meg.

Jeg har spilt i noen mer og/eller mindre kjente metall-band når jeg bodde i Kristiansand, Men har ikke fått satt meg med noe som virkelig fenger og "makes me tick" i oslo enda, på mitt beste og mest oppegående er jeg en basskraft å bli regnet med, så det er bare å gi meg en lyd, så stiller jeg på audition om musikken får meg til å bevege på nakkemusklene! Ett Thrash cover band er og noe Oslo kan trenge, så jeg er også med på det!

_MG_4806_edited.jpg

Send meg en PM om dette skulle høres intressant ut

- Martin \m/

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Jeg bumper denne da det ser ut som jeg blir i byn vertfall det neste året, og jeg trenger minst ett band.. Nå er det store muligheter for at jeg har ett prosjekt på gang, men det får jeg heller se ann. Gi meg en lyd om du skulle trenge en bassman, jeg er med! (Har forøvrig basser stemt i både C og E, og en amp som skal være høylydt nok for det meste under Stadion nivå, hehe.)

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

Yo! Jeg driver å stabler på beina et prosjekt for tida, er veldig i startgropa, men et sted må man starte. :)

Musikken er i kategorien groove metal, om det sier deg noe. Klar inspirasjon fra band som Lamb of God og Chimaira, i tillegg til litt eksperimentering med ambient og eksotiske instrumenter.

Kinda like Chimaira & Lamb of God møter Tesseract & Periphery. Dog, jeg har som et mål å holde det enkelt og oversiktlig (så ofte det er mulig), så det tanken er at de ikke skal være like teknisk som nevnte band.

Mangler en lead gitarist, vokalist og trommis i tillegg til bassist, men som sagt - et sted må man jo starte. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.