Web Analytics
Jump to content

Death Metal forsterker til band


ThePirate
 Share

Recommended Posts

Hei. Er helt ny på forumet, og lagde bruker av den grunn at jeg ser etter en forsterker.

Jeg vil ha en forsterker til et Blackened Death Metal band, altså en som kan produsere en lyd lik Job For A Cowboy, Lamb Of God, Children of Bodom (favorittbandet mitt og de har en ganske fet lyd) og DevilDriver, egentlig så simpelt som en lyd som gir deg et slag i trynet og som føles veldig heavy. Rett og slett bare en flott forsterker til rundt 6 tusen (gjerne litt lite) som funker til bandøving. Spiller på en LTD Alexi-200 hvis det er til noe hjelp. Har foreløpig sett på Marshall MGH100FX med 412 halfstack (har hørt godt om den) og Line 6 Spider IV 150 watts. Noen forslag?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en ENGL Fireball 60watt til salgs for 6000kr, nå er det uten kabinett, da, men jeg har et Peavey 412-cab du kan få for en tusenlapp også. Vet ikke om det blir over budsjett, da.

Det kommer vel også litt an på hvor du holder til, siden jeg ikke kan sende et kabinett i posten. :P

Link to comment
Share on other sites

Styr unna Marshall MG og ikke lar deg lure av størrelsen på en forsterker. Størrelsen har så og si ingenting å si for hvor bra en forsterker låter.

Jeg kan selv bygge en skikkelig ekkel og dårlig forsterker, sette den inn i et case og koble det opp mot en vegg med kabinetter.. Det vil ikke gi meg god lyd.

Av lagbudsjettamper ville jeg sett på f.eks Randall RG, VOX VT ala 60/100 watt og Orange Tiny Terror.

Skal du litt mer opp i pris, så har både Bugera, Egnater og ENGL noe fint til under 10k. 7-8k.

Personlig ville jeg investert i en rørforsterker for bruk i et metalband.. Selv en god 1x12 combo vil kunne gi deg mer enn nok volum til å sprenge ørene x antall ganger ;)

Link to comment
Share on other sites

Marshall er jo safe bet, men se på Blackstar ampene du, de har futt nok til det meste av musikk.

Blant annet "Shining" (blackjazzbandet fra norge) bruker blackstar.

Edited by Carlsenth
Link to comment
Share on other sites

Du sa ikke så mye om budsjett. Hvor mye penger vil du bruke? Og ny eller brukt? Støtter de fleste av forslagene her, men synes Orange Tiny Terror gjør seg litt bedre til snillere rock. Ang blackstar kommer det nå en 100w-versjon av den slemme 4-kanals 200wattern. Det blir helt rått, men kanskje mer penger enn du hadde tenkt. Skal du ha marshall ville jeg ikke kjøpt noe rmeligere enn MA-serien som er de rimeligste skikkelige rørforsterkerne dere. Hvis alternativet er MG ville jeg heller foretrukket fender mustang iv eller line 6 spider iv til ditt bruk.

Edited by Morten Larsen
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.