Gå til innhold
Teammella

Allround effektbrett..

Anbefalte innlegg

Basert på mine erfaringer vil jeg anbefale et brukt Boss GT-10 om du skal ha forsterkersimulering. Skal du bare ha effekter (koble i amp) ville jeg sett etter Line6 M9 eller M13 (får kanskje en av de i din prisklasse?) eller det nyeste BOSS ME-brettet.

Ellers er mange fornøyde med Line6 POD HD-serien, men jeg synes 300 var veldig vanskelig å skru på, og jeg klarte ikke å få i nærheten av like god lyd ut av den som jeg fikk ut av GT-10'n. Hjelper kanskje om man setter seg ned og leser bruksanvisninga. Er vel uansett forsterkersimuleringene som er høydepunktet i disse, så om du ikke trenger dette ville jeg gått for noe annet. Trenger du det så kan det jo være et godt alternativ.

Ellers hadde jeg en shootout mellom Zoom G9.2tt, BOSS GT-10, POD HD300 og Digitech RP1000. Jeg endte opp med GT-10 basert på forsterkersimulering, og det eneste alternativet for meg var Digitech RP1000.

Edit: Jeg brukte også Vox Tonelab LE i et års tid, og jeg følte vel egentlig bare at GT-10'n var en reell oppgradering fra denne. POD HD500 vil nok også antakeligvis være det, men den er jo en del kroner dyrere fortsatt.

Endret av Duckling

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.