Web Analytics
Jump to content

Allround effektbrett..


Teammella
 Share

Recommended Posts

Basert på mine erfaringer vil jeg anbefale et brukt Boss GT-10 om du skal ha forsterkersimulering. Skal du bare ha effekter (koble i amp) ville jeg sett etter Line6 M9 eller M13 (får kanskje en av de i din prisklasse?) eller det nyeste BOSS ME-brettet.

Ellers er mange fornøyde med Line6 POD HD-serien, men jeg synes 300 var veldig vanskelig å skru på, og jeg klarte ikke å få i nærheten av like god lyd ut av den som jeg fikk ut av GT-10'n. Hjelper kanskje om man setter seg ned og leser bruksanvisninga. Er vel uansett forsterkersimuleringene som er høydepunktet i disse, så om du ikke trenger dette ville jeg gått for noe annet. Trenger du det så kan det jo være et godt alternativ.

Ellers hadde jeg en shootout mellom Zoom G9.2tt, BOSS GT-10, POD HD300 og Digitech RP1000. Jeg endte opp med GT-10 basert på forsterkersimulering, og det eneste alternativet for meg var Digitech RP1000.

Edit: Jeg brukte også Vox Tonelab LE i et års tid, og jeg følte vel egentlig bare at GT-10'n var en reell oppgradering fra denne. POD HD500 vil nok også antakeligvis være det, men den er jo en del kroner dyrere fortsatt.

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.