Web Analytics
Jump to content

Musikding distortion +


Recommended Posts

Hei! Har bygd en musikding distortion +, men får bare lyd når den er avskrudd. Har gått igjennom alt flere ganger, men finner ingen feil. Dette er den første pedalen jeg bygger, så det var ikke helt uforventet at det skulle ende opp sånn. :rolleyes:

Jeg hadde glemt et lass med ledninger til pot'er og brytere. Kan det være du også kun ser på elektronikkbrettet etter feil, og glemmer disse?

(har du skrudd opp volumet? :P )

Edited by hkurt
Link to comment
Share on other sites

Har loddet alle ledninger, og har ihvertfall skrudd opp volumet :lol: Det er en mulighet for at noe har kommet borti hverandre, men tror ikke det har skjedd. Kan det være en mulighet for at jeg har fått feil komponenter?

Edited by RandyRhoadsFan
Link to comment
Share on other sites

Dette er nok ikke store feilen. En Distortion + er jo ikke veldig avansert.

Hva har du tilgjengelig av måleutstyr?

Du kommer langt med et multimeter, men et oscilloskop er jo ekstra kjekt å ha.

Det jeg tenker på er å sjekke at spenningene på beina til IC-en er riktige osv.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Mulig du har finni ut av det nå, men har du husket jumperen? Dvs lednings-stumpen/koblingen som skal loddes inn istedenfor R10?

Hvis ikke så har du ikke kontakt fra +9V til bein 6 på IC1 (+ driftsspenning på chippen) og til "positive" (+9V) siden av R7. Da blir det null lyd når du skrur den på :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.