Web Analytics
Jump to content

Disponering av penger fra frifond


johs
 Share

Recommended Posts

hei

bandet mitt har nylig fått fem tusen kroner fra frifond. Det skulle egentlig gå til pa-anlegg men det har vi fra før, så hva mener dere vi burde bruke pengene på? Kanskje innspillingsutstyr?

Link to comment
Share on other sites

Skrev dere PA på søknaden?

Hvis dere skal bruke pengene på noe annet, så skal dere melde fra til frifond og spørre om det er greit å bruke pengene på det først. Bare sånn til info om dere ikke visste det.

Angående hva dere skal bruke penger på så må dere finne ut hva dere trenger. Hvis dere trenger innspillingsutstyr, så er det en idé, ja.

Link to comment
Share on other sites

Ordningen virker i utgangspunktet grei, den. Men oppfølgingen og kontrollen med hvordan pengene brukes virker som den er ganske tilfeldig, og da er det lett å utnytte systemet.

Har man søkt om penger til PA og ikke bruker det på PA, så er det et brudd med vilkåret for tildeling, og da må man avklare annen bruk med frifond, slik noen har angitt lenger opp, og må også være forberedt på å betale tilbake pengene.

Innspillingsutstyr høres legitimt ut, det.

Edited by sarge
Link to comment
Share on other sites

Nå er det jo mulig at trådstarter og Co fikk handlet seg PA i ventetiden på svar fra Frifond, men jeg er enig i at man da bør sende kronene i retur. Eve søke om å omdisponere støtten, dersom man har et reelt behov for utstyr. Lett å være moralist rundt dette, spesielt når det stadig dukker opp historier om folk som har fått tildelt kroner og de spør på forumet hva de bør bruke kronene til..

Nå har det skjedd at folk tilknyttet Frifond har lurket rundt her inne, og det var en konkret sak hvor en forumist måtte tilbakebetale kronene etter litt uheldige jubling over tildelte kroner :P

Link to comment
Share on other sites

JO, det er det.. Innkjøp av musikkutstyr etter egen ønske, men det ønsket blir godkjent og vurdert av Frifond og da skal man bruke de pengene på det man har søkt støtte til..

Dere kan jo handle inn PA-utstyr som gode mikrofoner, et lydkort, stativer, monitorer ol..?

Eller selge det PA-anlegget dere har nå og kjøpe en nytt for de pengene dere har fått.

Link to comment
Share on other sites

Jeg gikk med avisa en hel sommer for å kunne kjøpe meg min første elgitar (en forferdelig Ibanez RG-Metal med slangemønsterfinnish!!) og en amp (20w transistor Peavey). Og jeg kan med hånden på hjertet si at hverken ampen eller gitaren var noe å skryte av. En Gibson-gitar kunne vi bare drømme om. En kompis av meg hadde en pappa som hadde en Gibson SG, og jeg dro til han rett som det var bare for å kunne klå på Angusøksa.

Link to comment
Share on other sites

Ibanez RG-Metal med slangemønsterfinnish!

Den skulle du tatt bedre vare på, så kunne du kjøpt deg en SG i dag. :D Sjeldne gitarer som noen betaler greit for.

Rent generelt angående søknader og støtte til kjøp av ting. Man kjøper det man søker om å få støtte til, ellers risikerer du å måtte betale tilbake beløpet. Din del av avtalen omhandler det du søkte om. Kjøpes noe annet har du brutt avtalen, noe som i utgangspunktet er ulovlig. Jeg vil tro det er en smal sak å få omgjort søknaden. Å eventuelt komme i noen svartelister pga noe så simpelt som en søknad er unødvendig. Tar litt lengre tid, men i tillegg sover man litt bedre. :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.