Web Analytics
Jump to content

Krank Amps


s0und

Recommended Posts

Ikke nødvendigvis.... :) Jeg bare kartlegger litt om hva folk har hørt. Det er ganske dyre amper dette her slik at de ligger helt i sjiktet med ENGL f.eks. Personlig synes jeg bare utifra klippene at det er mere punch i Krank ampene. Så finnes det marked for noe sånt? Jeg mener det må jo være noe med de ampene? med tanke på de som spiller på de. Den minste ampen dems havner på rundt 12 laken. 100 watts topp.... Dimebag toppen haver på 23 laken ca.

Link to comment
Share on other sites

har BARE hørt negativt om Krank... har forsåvidt også bare hørt dårlie/ok-på-det-beste klipp av krank.

en lett beskrivelse er at den(faktisk) har en god clean kanal, men at distortion kanalen suuuuuger...udefinert og dårlig kontrolert gain.

rare er at jeg har hørt dette av 10-12 forskjellige personer!

jeg holde meg nok også unna...finner bedre amper til den prisen.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Krank er kjent for mildt sagt kritikkverdige former for promotering. Bl.a. har de selv lagt inn flere anmeldelser på harmony central av egne forsterkere med toppscore.

Og det å si at alle de store bandene bruker Krank kan misforstås av mange. Jeg er ingen Slipknot ekspert, men de bruker vel helt andre forsterkere som sine hovedforsterkere (Riviera Knucklehead?)

Samme med RHCP og Slayer.

Link to comment
Share on other sites

Jada...og flere med de. Prodsenten til Slayer og RHCP bruker de. Vi har bestemt oss for å ta de inn og interessen er ikke så verst. Ampene vil bli å finne på Riff bl.a. Sverige har vi fått endel kontakt med også og det er hyggelig. Det er mange som driver kritikkverdig markedsføring... Låter ampen bra bryr jeg meg ikke nevneverdig om det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.