Web Analytics
Jump to content

Forsterker


Guest Ziggy Stardust
 Share

Recommended Posts

Er på utkikk etter ny forsterker, når man spiller med band blir en Cube for lite, må ha noe som spiller høyere og mer trøkk i.

Noen som har noen billige amper å anbefale, er på utkikk etter gammel Marshall lyd, har en MXR distortion+ jeg bruker til.

Frister mest med kabinett og topp, helst 212

Link to comment
Share on other sites

Er ikke no fan av Peavey sine, syns de blir for egna for.. "numetal"..

Eller 5150 II er jo grom, men den blir for dyr !

JCM800 og superleaden til marshall er seff en drøm, men umulig å få tak i og litt dyre om man ikke er heldig..

Link to comment
Share on other sites

Den Marshallen der suger etter min mening!!! Alle marshall suger men det er min mening...!!

Jeg lånte en lignende men tror det var hundre watt og den var helt ubruken!!!!

Hvis det var den ampen jeg prøvde hadde den to vrenger.. Overdrive 1 og overdrive 2... Den første laget samme vreng som den andre bare mye mindre og den var forferdelig... Bzzzzz vreng!! Den andre laget mye vreng men forferdelig vreng... Anbefaler å styre unna...

Du sier ikke hvor mye du har tenkt til å bruke? Hvilken gitar du har?

Link to comment
Share on other sites

og si at alle marshall suger jo bare latterlig!

Marshall har jo kommet opp med de beste lydene noensinne !

Jcm 800 og superlead modellene!

har tenkt å bruke 5-6 på topp

Link to comment
Share on other sites

Jcm 800 er den eneste marshallen som det går an å bruke... Jeg mener marshall suger og det er MIN mening.. Det går jo faan meg ikke an å ha sin egen mening lenger..Herregud.. En stakkars må få ha sin mening... Jeg kjenner en som skal selge sin Marshall combo (kanskje)... En Marshall Dual Super Lead.. Den har 40 watt. 1*12 ... .. Men spiller ganske høyt... To Kanaler... Clean og overdrive... Der cleanen kan forvandles til en blues aktig kanal.. Rom klang pg Effektsløyfe har den oxo... Fotbryter medfølger.... Ikke sikkert han skal selge... Bare hvis du er intrisert... 1*12 ...

Link to comment
Share on other sites

numetal trash!

Marshall lager de feteste ampene!

Om du har prøvd en gammal rørmarshall må du

være tilhenger av numetal ellerno

men er interresert til å sjekke ut den comboen :P

Link to comment
Share on other sites

Lykke til med å finne en sier jeg, umulig å få tak i en JCM 800, er jo så ettertrakta..

Har ikke funnet et på nettet på år og dag

Link to comment
Share on other sites

Har en JCM 800 Topp med en 2x12 kasse med greenbacks. Spiller kjempe bra. Med en bra boks i front kan du få alt fra halvclean blues til SRV til Guns N Roses til Van Halen, Judas Priest Metallica.

Du skal greie å få tak i en grei marshall topp til rundt 5000 brukt, det var et par topper på musikkweb for litt siden Nonmastervolume superlead og litt sånt.

Den DSL 401 ampen har jeg hørt MYE bra om. Har snakket med mange som er kjempefornøyd med den i forhold til dsl toppene.

Burde være et bra kjøp

Har ikke prøvet mange andre amper, men må si at det er få av de ordentlige ampene jeg har prøvd som låter dritt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hør med Roy Bang,( rbguitars) https://www.facebook.com/rbguitars2/  
  • Har ikke oppgradert elektronikken, her er alt originalt. Husker det er fullsize pots inni der, men ikke så rent lite rotete satt sammen. Mer som et kråkereir i forhold til Gibson`en du deler bilde av. Kan ta et bilde senere og poste, så har du fasiten. Burde sikkert gjort noe, for det er et eller annet funky med måten volum/tonekontroller fungerer sammen. Bare ikke kommet så langt, de siste par dagene har den gamle DBZ`en fått tafsefingrene på seg. Kjøpt i i 2010 hos Powerguitar i Kristiansund. Kinaversjon, men mye å like. Grover tunere, ekte rosewood, en anstendig lønnetopp, perfekt kuttet oversaden (men sikkert plast?), jumbobånd, fullsize pots, coilsplit osv. Pickuper som er til å leve med. Tyngre enn den nevnte HB`en som har masse weight relief. Lav action uten buzzing, noe som er utrolig siden jeg finner fler bånd som er uenige med de andre....blir vel å tape den ned og planslipe i morgen Ville ikke vært redd for å kjøpe HB som et eksperiment, for halsene er som regel veldig bra men trenger ofte båndjobb for å bli skikkelig gode. Geniale moddeplattformer, men for min del er det mest for å få litt "feel" med ulike gitartyper uten å bruke 10-20K for hver en. Og ikke minst øve meg på diverse ting som involverer verktøy.  Har siktet meg inn på 1-2 litt mer "premium" gitarer som skal i samlingen etterhvert  
  • Interessant lesning.Jeg er nysjerrig på Harley Benton og kvaliteten på disse.Ikke at jeg har tenkt å kjøpe en selv,hehe,jeg har vel de gitarene jeg skal ha og er fornøyd med det.Men jeg har skrudd på en del billiggitarer oppigjennom tidene,og har vel dannet meg et bilde av hvordan det ser ut under den skinnende overflaten.Vet ikke om du tok noe bilde av elektronikken før du oppgraderte,men det hadde vært interressant å se hvordan det ser ut. Her er forøvrig et bilde av elektronikken på en Gibson:
  • Ser ut som det er kun i USA du kan få tak i dette.
  • Var redd den SC550-II ` en måtte kasseres etter å ha konstantert at halsen hadde en svak s-form når den ble forsøkt justert rett, men til min store overraskelse ble den veldig bra. Oversadelen var bare slengt nedi hakket uten å renske opp først, deretter hadde de kutta slottene. Tok den av, rensket og satte den i på ny. Da ble den marginalt lavere og et hakk under det jeg ville turt å file selv, men det fungerer helt perfekt. Og da kan det ikke bli bedre Båndene var så ujevne at gitaren ikke var spillbar uten ekstremt mye relief og kjempehøy action. Et bånd var mye høyere enn de andre til tross for at det tilsynelatende var forsøkt slipt allerede. Halsen ble ikke helt rett, som nevnt, ved å justere trussroden, så jeg satset på å kompensere med sliping av båndene. Her var det heldigvis masse å a av, og de er til og med rustfri. Holdt pusten etter at strengene var på, og kunne konstantere at den hadde fått ørlite relief av lasten strengene påførte. Action var svært lav, men - tadaa- ingen choking, unormal buzzing eller noe som helst. Det var ikke nødvendig å justere trussroden tilbake, halsen kom rett i stilling når strengene var spent opp. Justerte broa slik at action ved 1. streng havnet et sted mellom 1,25 og 1,5 og ca 1,75+ ved 6. Fungerte med lavere og, så jeg er veldig fornøyd med denne båndjobben - spesielt med et litt skremmende utgangspunkt. Tittet under pickup`ene og her hadde de på typisk Harley Benton-vis bomma med en skru slik at den stod nede i selve utsparingen. Får vel lime på en beta og bore et skikkelig hull. Ellers så pickupene forseggjorte ut med skikkelig strekkavlastning på kabel og 4 ledere til hver. Så her kan man sette opp coilsplitting om ønskelig. Alle hulrom er skjermet, og pot`ene er fullsize. Lønnetoppen ser ut til å være fullsize, men det er nok en veneer på toppen der igjen selv om den merkelig nok har en slående 3d-effekt. Gitaren låter bra akustisk og jeg høres sikkert dust ut når jeg påstår at disse Tesla-pickup`ene låter grisebra. Utrolig at denne gjengen klarer å selge en sånn haug med det som egentlig er kremdeler til den prisen - men det er dessverre ikke en ferdig gitar uten mye jobb når det er satt sammen på en sånn måte. Spesielt med tanke på at dette var erstatningen for et totalt vrak som ikke kunne reddes og gikk i retur. Vi vet jo at de får det til rett som det er - T-stylen jeg nevner over var nær perfekt i så måte (gitt bort til en ung musikkstudent som måtte flykte fra hjemlandet for et par måneder siden) og en TE40 Redblast (Filtertronsak)  hadde strøken hals og alle bånd sånn de skulle være. Nå må jeg bare få skaffet med en original Strat til samlingen. Og noe kult med floyd som den Solar`en nevnt over. Og få solgt den Big Muff Pi`en. Vi skjønner alle hvor dette bærer, ikke sant?          
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.