Gå til innhold
Konnis

ModTone PowerPlant, courtesy out

Anbefalte innlegg

God aften,

Tenker å bytte ut FuelTanken min i noe mer hensiktsmessig. Jeg har noen pedaler og en Line 6 M9, og vil gjerne kjøre alt på samme strømforsyning.

Har først og fremst sett litt på PSU'er som kan takle alle pedalene + M9 direkte, og den mest lovende hittil ser ut til å være Cioks AC 10. M9 trenger 9VAC 1500mA ca, så på AC10 kunne man vel kombinert de to 9VAC-utgangene og supplert M9 med strøm. Eller?

Uansett, hvis man ser bort ifra dette, har jeg også sett på VL PP2+ og Modtone PowerPlant med sine "courtesy out"-utganger. Dette betyr vel at man kan plugge et strømadapter inn i PSU'en, slik at man kun får en strømkabel som går fra pedalbrettet til veggen.

Spørsmål: får man tak i "norske" PP2+/PowerPlant som har inngang for norske stikkontakter, de 2 runde polene vi alle elsker? Eller er det kun tre-pols amerikansk plugg som passer i disse, uansett hvor jeg kjøper ifra?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Pluggen kan du evnt bare bytte til Norsk type... har ingen/liten innvirkning sånn sett, derimot så kjører de 110V i statene og dermed blir det litt værre...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har en Modtone og du bytter bare ut strømledningen som følger med. Switch for å bytte mellom 120 og 230V også, noe som er praktisk den dagen du reiser på turne til USA ;) hehe Er veldig fornøyd med min Modtone hvertfall! Passer fint til Pedaltrain bretta med festebraketter

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.