Web Analytics
Jump to content

Lil' Nightrain spørsmål


Recommended Posts

Hey!

Vurderer å kjøpe meg en lil' Nightrain, men en ting jeg lurer på er om den spiller høyt nok?

Liksom.. spiller den høyt nok til at jeg kan bruke den på bandspilling (vi spiller relativt høyt) og til små til litt under mellomstore gigs.

Tenkte meg å kjøpe ampen som en pakke sammen med det lille kabinettet som følger med, men har et 4x12 marshall MG4x12 kab. (usikker på navnet, men det følger med til MG100hdfx). Og ja.. vil den spille høyt nok?

Edited by ChristofferD
Link to comment
Share on other sites

Tror nok ikke du får nok futt ut av den lille saken. Tror det er smartest for deg å gå for den "vanlige" nighttrain. Den er ikke i nærheten av stor den heller, og den spiller faktisk ganske høyt.

Lil nigtrain blir vel litt for mye av "øve hjemme" ampen.

Link to comment
Share on other sites

konserter kommer ann på. Den vil vel mest sannsynlig mikkes opp da? Jeg bruker min night train bare på 7,5 w og det er mer enn høyt nok for meg. På øvinger hvor du trenger guff så bør 15w holde. Tror ikke det skal være noe problem.

Det er en amp å anbefale :) er svært glad i lyden fra den.

Link to comment
Share on other sites

Ikke kjøp røramp for å spille både hjemme og live. Da er det ufattelig mye bedre å bruke en løsning som f.eks. Guitar Rig hjemme, og kjøre en skikkelig amp live.

Ellers finnes det jo noe trendy innenfor nuller og ett-tall fra en fyr som kalles Cliff :ninja:

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde en 3w'er for en stund siden (Carr Raleigh). Knall amp hjemme og som kunne mikkes opp og brukes til (veldig) små gigger. I øvingslokalet falt den helt igjennom. Det var rett og slett ikke nok lyd.

Skal du bruke ampen til litt større gigs er du rett og slett nødt for å gå litt opp i styrke. 15w skulle duge i massevis, 15w spiller grisehøyt.

Basert på den bekskrivelsen du gir ville jeg selv gått for den "voksne" versjonen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.