Web Analytics
Jump to content

Vibarmen bare henger og slenger


Palle
 Share

Recommended Posts

Vibarmen på mitt Pro Edge 2 system sitter ikke fast. Det er jævlig irriterende. Noen som har noen forslag til hvordan jeg skal fikse dette? Systemet er i perfekt balanse (Det ligger vannrett). Jeg har en Ibanez JS-100. Det kan virke som om den skal være sånn for den bare henger rett ned med Joe Satch også.

Link to comment
Share on other sites

Umbrakoen holder bare på plass ei fjær.

Med bushingene mener jeg de to plastpakningene som er på vibarmen. disse blir slitt og bør byttes med jevne mellomrom. Du får kjøpt pakker med en haug sånne. Bruker å skifte når arma blir slarkete og henger når jeg slipper den. noen liker jo dette, men ikke jeg ivertfall.

Link to comment
Share on other sites

Se der,ja.. Det var ikke dumt!. Sånne gummidingser har jeg aldri sett eller hatt på vibarmen min. Er det vanlig det der? Noen som vet om noen andre metoder for å stramme opp vibben? Jeg er ute etter å ha den sånn at den er på det punktet man setter den fra seg.

Link to comment
Share on other sites

Hvis det er Edge pro to du har skal det være to hvite plastringer som sitter på armen. Om det ikker er det og du ikke skruer den fast kan de av en merkelig grunn ha blitt fjernet.

Hvis du har en arm du skruer på plass skal det ikke være plastpakninger på armen.

Uansett er det disse plastringene/pakningene som enten er slitt eller borte om du har en arm du bare presser ned på plass

Link to comment
Share on other sites

Tipper det er en slik en du har. Har ikke vært borti denne typen men tenker på om det muligens kan være en o-ring eller noe i hølet til tremarmen som kanskje kan byttes.

Går det å skru av noe ?

post-6011-0-70750600-1306684006_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Ja,det er en sånn en jeg har,hkurt. Jeg har aldri verken hatt eller sett de hvite gummigreiene. Jeg kan heller ikke se at det fins noen muligheter for å stramme opp det hullet. Men jeg har hørt flere ganger at et tremolosystem i ubalanse vil føre til at slark i det vibarmhullet. Men som sagt så er det i perfekt balanse som samsvarer med actionen. Så kan det ha noe med det å gjøre at jeg har senket stolen relativt lavt for å få en lav action? For det har ikke bestandig vært sånn at armen bare henger der. Edge Pro 2 er vel ikke et high end tremolosystem, så kanskje de gummigreiene ikke funker på den, og at det rett og slett bare er balansen og høyden på tremoloen som er problemet?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.