Web Analytics
Jump to content

Vreng?


Guest Oscar
 Share

Recommended Posts

for å si det mildt, så er ikke jeg så god på dette området.

så derfor søker jeg tilflukt til dere som har litt erfaring med dette. Jeg er ute etter litt sånn 70-talls-rock vreng, da tenker jeg på alà Led Zeppelin, Thin Lizzy, Uriah Heep, Prudence, T-Rex osv. (det er vel litt blues aktig).

så hvis dere kunne ha tatt dere litt tid og funnet noen pedaler jeg kan få bruk for, så ville det ha vært veldig snilt... takk på forhånd :D

Mvh.

Oscar

Link to comment
Share on other sites

Øøøøøø....

Prøv en TubeScreamer eller noen form for "Bluesdrivere" eller noe..?

Men ellers samme som nettrom, er litt vanskelig å si noe utifra opplysningene... Kanskje det du vil ha er en føss?

Link to comment
Share on other sites

er litt vanskelig å si.. men god gammal rock med klasse over,

Led Zepp, Thin Lizzy, AC/DC osv, så er det mindre vreng enn man

tror.. Enig med at en Bluesdriver er et godt sted og begynne,

men dra i en butikk med en gitar som tilsvarer din egen eller DIN EGEN, plugg inn i en amp som ligner din egen, og prøv deg frem.

En litt cranka bluesdriver, eller en mild distortion pedal er det jeg tror du vil ha. Hold deg langt unna Boss metalzone og sånt.

test boss blues driver (BD2) og marshall bluesbreaker2 eller tilsvarende (sikkert 30 stk her på forumet som kan anbefale lignende pedaler av forskjellig fabrikat, men det er de jeg har testa og synes er helt greie, husk att det er smaksak, så try before you buy)

Link to comment
Share on other sites

Noen som veit noen amps til ca. 2-4000 kr (brukt/nytt) som man får slik lyd Oscar snakker om. Jeg greier det ikke med Microen og jeg har fått nok av Roland for hele livet mitt. Umulig å finne bra vreng til Micro, alt for heavy vreng(klarte meg før siden jeg likte mer hardere musikk) eller så får jeg alt for pussy vreng!

Link to comment
Share on other sites

Ikke kjør topic helt ut av veien her da!

Han skulle ikke ha noe spesiealt heavy vreng! Med en god OD-pedal eller noe sånt som en Marshall Guv'Nor tror jeg du får akkurat den lyden du vil ha Oscar!! Jeg skal selge min billig :P !!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Noen som veit noen amps til ca. 2-4000 kr (brukt/nytt) som man får slik lyd Oscar snakker om. Jeg greier det ikke med Microen og jeg har fått nok av Roland for hele livet mitt. Umulig å finne bra vreng til Micro, alt for heavy vreng(klarte meg før siden jeg likte mer hardere musikk) eller så får jeg alt for pussy vreng!

Sjekk posten jeg la ut under forsterkere /effekter (Tips til de som vil ha billige og bra rør forsterkere)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.