Web Analytics
Jump to content

Ny topp i hus.


s0und
 Share

Recommended Posts

Har spilt på en slik ja, var i Østerrike på en ganske søt gitarsjappe. Testet den med en Warlock NJ og Gibson LP. Kunne ikke spille på max volum da, men jeg fikk skapt et inntrykk uansett.

... for å knuse en marshall skal det jo ikke nødvendigvis så utrolig mye til :P

Link to comment
Share on other sites

switcha den på 25 watt, og satte masteren på kl. 1200. Spiller med baller nok den saken her, beholder defnisjonen også på 100 watt m. mindre du vrir gainen til kl 6. still gain på kl. 12 på lead kanalen og du har vreng nok til tusen, har så langt tilnærmet "diala" inn både "justice for all" satch (extremist skiva), ac/dc (gammet og nytt) og pantera (cowboys...). Skal begynne å eksperimentere litt med egen lyd straks jeg stikker multivalve'en i sløyfa. Fet reverb i ampen fra før egentlig, varm og god. Masse bånn i denne her, blei vanvittig overraska.

Av inn og ut, nevnes 2 stk ubalanserte til kab'er. Litt skuffende at det ikke er xlr.. men, men. Pre- inn og ut funker bra, kjørte Chameleonen inn, synd det ikke er nivå kontroll på toppen. Effekt sløyfa har jeg ikke fått testa enda.

Konklusjonen min er at det er en vanvittig bra amp for pengene. Tror de ligger veil. på 6995,- Jeg betalte 4400,- og syns jeg har fått bra uttelling. Dette er jo en "ribbet" amp, så de har nøkket bort balanserte utganger og litt til, egentlig ikkenoe som plager meg nevneverdig.

Lydklippene her yter ikke ampen rettferdighet, men hva kan man vente på komrimerte klipp?

http://www.peavey.com/media/quicktime/2003...britishmed.html

http://www.peavey.com/media/quicktime/2003...oderntight.html

Link to comment
Share on other sites

Åhhhhh!!! Endelig en som liker transisor amps, man må ikke ha rør vet dere gutter, hehe, oppskrytte greier...

GRATTIS !!

jepp, dere hørte hva han sa...

Alle kan sende meg sin Marshall,Mesa,CAE,Soldano,VHT,Bogner,Diezel eller hva du nå eier.

så får dere en Peavey Badit i bytte! knall deal! bare spør Hans Majestet :wink:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.