Web Analytics
Jump to content

Dovregubbens Hall live!


Alijens
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen!

Lenge siden sist. Jeg vant en intern konkurranse på jobben og ble bedt om å bidra i underholdninga. Jeg spilte sammen med Hans Orkester kjent fra blant annet Torsdag kveld på nydalen og Spellemannsprisen! Spilte litt feil her og der men alt i alt gikk det bra. Hadde bare 1 øving med bandet. Låta er arrangert av Hans Aaseth. Han er en kjempegod gitarist som det var en ære og spille sammen med. Jeg spilte bare en låt på den kvelden.

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk til alle tre! :) Hehe...jeg spilte den også 2 dager før med den andre gruppa. (hele jobben er på kurs,blir delt inn i 2 grupper.ca 1600 mennesker tilsammen) og da gikk det ikke så bra,spilte masse feil og var VELDIG nervøs. Men det verste var øvelsen med bandet.Da var jeg nervøs da. Merkelig det at man er mer nervøs med færre mennesker. Men samtidig så lyttet nok de andre musikerne mer etter da. Tenkte jeg da:)

Jeg har ikke spilt ute på 11 år så scenevant er jeg nok ikke men jeg ble ikke nervøs denne kvelden. Det som er kult er at jeg skal få opptaket som ble gjort med de kameraene den kvelden,forhåpentligvis med bedre lyd også. Hvis jeg får lov til og dele det på youtube skal jeg gjøre det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.