Web Analytics
Jump to content

Kjøpe ny gitar


tralalamann

Recommended Posts

HEI!:)

Konfirmerte meg for litt siden og har tenkt å bruke noe av pengene på ny gitar. Har spilt på en epiphone i ca 2 år og begynner å bli litt lei .... Jeg spiller mest Pantera, Lamb Of God, Sepultura osv. og spiller lead gitar i bandet mitt. Vil helst ha 24 bånd, seymour duncan pickups og floyd rose. Budsjettet er max 20.000.

På forhånd, takk!!

Link to comment
Share on other sites

oi....til 20 000 får du masse masse gitar...

Mitt tips hvis du har spilt i 2 år, er å gå for en litt rimeligere gitar enn det, og heller legge resten av pengene i noe annet. Du får en knall forsterker + gitar (eller 2) for 20 000.

Link to comment
Share on other sites

Støtter Basstom her. Prøv å huk tak i en gitar til litt under ti lapper. Hvis du har spilt i kun to år, tviler jeg på at du får utnytta en gitar til 15-20 lapper. Hvis du spiller mye metal, har jo Ibanez passende gitarer i alle mulige prisklasser.

Forslag: Denne, Denne

Synes ESP/LTD har noe bedre instrumenter (smak og behag) Denne og denne er to veldig behagelige metal gitarer. MYE for pengene.

Link to comment
Share on other sites

Enig med basstom. Man legger ikke 20k i en gitar uten å vite hva man vil ha. Kjøp en Ibanez, ESP eller noe slikt for halvparten av prisen, så kan du evt selge og bytte gitar dersom den ikke passer deg allikevel. Gitar til 20k ser jeg for meg ikke er så lett å bli kvitt umiddelbart så lenge det ikke er veldig vintage Gibson/Fender, eller du er veldig heldig.

Dra gjerne til en sjappe og prøv litt forskjellig, og finn ut hva slags preferanser du har ift hals, pickups (Seymour Duncan har veldig mange, veldig forskjellige pickups), skalalengde og slike ting. Når du så har prøvd litt forskjellig og spilt på litt forskjellig noen år, og virkelig vet hva du vil ha, da kan du selge gitaren du har og legge alle 20k (pluss rentene på de siste 10.000 som nå har stått noen år på sparekonto selvsagt ;) ) på drømmegitaren når du vet hva du drømmer om :)

Det er hvertfall slik jeg ville gjort det!

Link to comment
Share on other sites

Tja, for 20k så får du det aller meste...spesielt om det bare er snakk om shredderøkser :P

Suhr og TA er fantastiske gitarer, brukt ligger de mellom 12k-20k...vanligvis over 15 om du vil ha Floyd-Rose osv.

Selger selv en strøken ESP M2 for 7000, tror den ville vært midt i blinken for deg om ikke EMG pickupene blir en plage.

Link to comment
Share on other sites

Ville definitevt prøvd meg på en Mayones, Gibson LP Standard, PRS-gitarer, Mayones eller Caparison i den prisen der.

Men skal du betale så mye, så ville jeg prøvd masse gitarer og sett hva jeg liker best så ikke man brenner av mye penger på noe som "ikke er helt deg" :)

det er heller ikke slik at du trenger å betale akkurat 20k for en god gitar. Man får utrolig mye bra for penga. Ligger vel en ESP M2 eller Horizon her på forumet som kanskje er verdt å sjekke ut.

Av superstrats med floyd så hadde jeg også sett på Ibanez S-prestigeserien.

Har en av de billige modellene, som er en utrolig flott og lettspilt gitar.

Til din spillestil så er det også kanskje greit å skaffe seg en god gitar, gjerne med gode mikker. Eller invistere i noen gode mikker i ettertid.. ala Lungren og Bare Knockles.

Til 20k hadde jeg personlig kjøpt en brukt LP Standard + Schecter Blackjack :ninja:

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.