Web Analytics
Jump to content

Hjelp med reparasjon(Simpelt tror jeg)


Lemoop

Recommended Posts

Har aldri egentlig vært så alt for god med ting som dette...

Men i dag kjøpte jeg en ny BC Rich trace Warbeast bass gitar, som var den siste de hadde igjen i butikken og den hadde stått til utstilling. Men etter å ha spillt en to-tre gangen, tok jeg ut amp-pluggen, og så datt noen biter fra bassen rundt der man kobler inn jacken. Det var to små, svarte biter, en med kanter og en helt rund. Er det noen måte å ordne det på lett, eller må jeg dra tilbake til butikken? Litt upraktisk siden det er 17. Mai i morgen, og de har stengt butikken nå. Kan sikkert få tak i ett bilde.

Link to comment
Share on other sites

Dersom du fortsatt kan bruke jackinngangen så hadde jeg egentlig ikke brydd meg noe særlig å måtte bruke den slik et par dager.

Men mange ganger er det en grunn til at ting blir ødelagt, og i ditt tilfelle virker det som du har såpass stram jack kobling at det muligens hadde vært en ide' med en plate i stål i stedet for plast.

Link to comment
Share on other sites

Jeg fant problemet, problemet var da at selve tingen man kobler jacken inn i, hadde gått løs. Og den var ganske så skadet inni der... Er det da grunn nok til å sende inn klage om det til butikken? Kjøte den i dag, som sagt. Og har vært veldig forskigtig med den, men den var styggt skrapet på innsiden, og inputten var løs osv.

Link to comment
Share on other sites

Da er det bare å ta den med tilbake i butikken på onsdag og få den fikset gratis, eller få pengene tilbake.

Så sant ikke grunnen til at den ble sånn var at du mista den i bakken eller lignende :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.