Web Analytics
Jump to content

Bytte ut Ibanez Lo-Trs Trem II


gromit
 Share

Recommended Posts

Jeg vurderer og kjøpe en Gotoh floyd så jeg slipper og plages med Lo-trs floyden på en eldre Js-100 (Satriani modell). Jeg har allerede byttet ut micene med EMG 81X som er meget gode, men sammenlignet med min Gibson Les Paul er gitaren fortsatt ikke der jeg vil ha den lydmessig. Lurer på om å bytte ut Lo-Trs skrapet med en kvalitets Gotoh floyd rose vil også forbedre gitaren lydmessig?

Jeg har allerede googlet gotoh floyden og den skal passe i gitaren uten å måtte gjøre noen inngrep. Noen som har byttet til Gotoh og har positive erfaringer med det?

Link to comment
Share on other sites

Nå har jeg ikke noen formening om hvorvidt Gotoh Floyden vil passe, annet enn det vel nesten helst skulle vært en Ibanez edge floyd i JS'en. ;)

Men en annen ting er at det er to såpass forskjellige gitarer du sammenligner med hverandre at det blir ganske feil sammenligningsgrunnlag.

En gitar med floyd, lett trevirke og EMG vil bli temmelig forskjellig lydmessig vs. en fixed bridge mahogani fjøl med passive mikker.

Link to comment
Share on other sites

Google is your..., nei..., YouTube is your friend!

Jepp! Gotoh passer fint inn. Det samme vil jeg tro en Originial Floyd Rose også gjør. Tipper du vil merke en forskjell. Prismessig koster det jo litt ettersom Gotoh-floydene er ganske stive i pris (syns jeg), og de er ikke akkurat lettest å finne på bruktmarkedet her til lands.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.