Web Analytics
Jump to content

Fender CS vs. Am. Vintage


Aphelion

Recommended Posts

Har lenge sikla på en American Vintage 57 Strat, men så kom jeg over noen Custom Shop 56 Strater på Southpawguitars.com... Lurer litt på hvor stort spranget er i kvalitet opp til disse modellene? CS-øksa kommer på ca. 6k mer enn det jeg må ut med for en Am. Vintage her til lands. Hva ville dere gått for? :)

Link to comment
Share on other sites

Ja. Det er lett å få prøvd noe som befinner seg i Houston, Texas veit jeg... :P

Men nå viser det seg at de ikke sender Fender ut av USA, da er vel andre sjapper like vrange på det også.

Link to comment
Share on other sites

Var ikke klar over at CSen fantes i lefty, men selvfølgelig finnes den for leftys når vi snakker custom (i ordets rette forstand). Jeg hadde gått for den "vanlige" og heller brukt de 6 resterende laken på en Fender Blues Jr pluss en kasse øl.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ser jo bare på leftygitarer, er ikke så gira på Hendrix-looken selv om noen sikkert synes det er fett også :P

Blues Junior? Nææh, aldri fått den til å låte som jeg vil. Har derimot en Peavey Classic 50 combo på lån nå. KANON amp!

Link to comment
Share on other sites

Når jeg mente "vanlig", så mente jeg vanlig som i Fender American Vintage. Jeg har spilt på en leftystratt snudd opp ned, slik at vi høyrehendte skal få Jimilooken, men det er ikke superbehagelig å ha den på fanget da, og vibarmen får jo en mongoplassering, samt outputjacken.

Link to comment
Share on other sites

Antakelig er AVRI modellene av nogenlunde samme kvalitet bortsett fra den første perioden der de var en slags pre-CS gitarer.

En CS Strat kan være mye forskjellig. Hvis det er TM '56 du ser på, er det en gitar som er en slags blanding av serieproduksjon og Custom Shop.

Andre '56 modeller kan ha helt annen og mye bedre kvalitet enn de fra Time Machine serien, og alle gitarene er individuelt forskjellige.

En god CS Strat er antakelig en bedre gitar enn en AVRI, men for å være sikker på det hadde jeg valgt et nivå opp fra TM-serien.

Edited by GunnarpåMo
Link to comment
Share on other sites

Har lenge sikla på en American Vintage 57 Strat, men så kom jeg over noen Custom Shop 56 Strater på Southpawguitars.com...

Har du fått kontakt med Southpaw guitar da?

Jeg har sendt fire mailer til dem uten og få noe svar....

Er foresten kjempe fornøyd med min 94 mod 57 reissue :D synes 2 color sunburst er noe av det vakreste du kan få på en strat.

Kjøpte min brukt på denne siden: http://www.adirondackguitar.com/lefty/LHMenu.htm

Edited by svenni
Link to comment
Share on other sites

tror også custom shop er bedre enn american vintage nå for tiden, men de første reissue-ene som ble laget på corona fabrikken rundt(1985-1987 holder nok en kvalitet over dagens cs hvis det ikke er masterbuilt vi snakker om

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.