Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Bassist og gitarist søkes til amatørband i Oslo


GreenMan

Anbefalte innlegg

Da vår kjære bassist og også den ene gitaristen har valgt å satse på andre prosjekter søker vi etter en bassist og gitarist. Reportoaret, i all hovedsak coverlåter, spenner fra køntripop via enkel jazz til "gammal" rock. Vi som spiller i bandet er alle over tredve år og er av begge kjønn, og du som vil leke med oss kan godt være jente/kvinne/voksen dame. I stallen har vi per i dag trommer, to gitarer (og andre strengeting), klarinett, vokal og keyboard. Ferdighetsnivået er ikke eketremt høyt, men vi begynner å få et OK samspill.

Vi søker en ny, bassist. Du bør ha noe erfaring, men det er ikke noe absolutt krav. At du er sosial og omgjengelig er veldig viktig. Vi er amatører og spiller for å ha det gøy sammen - med musikk - kan til å med hende at vi skaffer en gig etterhvert. Kanskje nettopp du som går med en drøm i magen om å få spille i band skal søke.

Vi holder til i Oslo og øver på AKKS! Leie av øvingsrom ca 160.- pr. mnd. pr. person. Da er forsterker inkludert (må ha med egen ledning og personlig instrument/effektbokser). Vi øver torsdager fra kl:18-21, en gang i uka.

Ta kontakt per PM

PS: Selv om du bare har spilt en kort stund, eller du har finne fram bassen igjen etter at den har liggi 10-20 år på hylla er det bare å ta kontakt for en prøvespilling.

Endret av GreenMan
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...
  • 3 months later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.