Web Analytics
Jump to content

Vintagegitar Workshop på Tahitifestivalen, onsdag 22. juni.


Audun

Recommended Posts

Tahitifestivalen inviterer til Workshop i samarbeid med Vintagegitar

Vintagegitar har i samarbeid med Tahitifestivalen i Kristiansund gleden av å invitere deg til sommerens store gitarhappening.

Lars Håvard Haugen med sin eminente rytmeseksjon The Truth, vil holde gitarklinikk klokken 13.30, som vil bli oppfulgt av en ampklinikk med Dan Boul fra 65 Amps.

Åndelig leder for Tahiti Festivalen Frode Alnæs vil bidra med sitt blide åsyn og det er ikke umulig at han gjør en gjesteopptreden i løpet av dagen også!

I tillegg så kommer Fender Custom Shops Roadshow med utstilling og bench check, Luthman Scandinavia stiller med en bra utstilling fra Gibson sortimentet, både fra Gibson USA, Gibson Montana og ikke minst Gibson Custom Shop. Mad Professor fra Finland kommer og stiller ut sine pedaler/amper og Lyd-Systemer viser fram sitt sortiment fra blant annet TC Electronics. I tillegg til dette, så vil Vintagegitar vise fram sitt sortiment i tillegg til et par perler fra private samlinger.

Hele arrangementet er gratis, men klokken 18.00 har Lars Håvard Haugen & The Truth konsert i samme lokaler og Festival-billetter kan kjøpes her.

Eventen vil skje på Thon Hotell like ved Festivalområdet.

Kveldens arrangement på hovedscenen er Vamp.

Link til program på Tahiti festivalen: http://www.tahiti-festivalen.no/index.php/program

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.