Web Analytics
Jump to content

NGD! My Mayo has arrived!


viz0id

Recommended Posts

Her er MIN Mayones Setius GTM 6!

Halsen er en 5-delt Mahogany/Maple bolt on neck. Som har en helt herlig følelse til den. Den er var helt silkemyk ut fra kassa. Grepet rundt halsen er veldig avslappande og gjør det deilig å spille på den. Den er ikke supertynn og heller ikke veldig tykk, så jeg tror de færreste vil ha problem med den.

Kroppen er også Mahogany og har Flamed Maple Top. Finishen er Trans Graphite Burst og popper nok ekstra hvis jeg får tatt den med ut i godt lys :)

Pickupene er Bare knuckle Pickups av typen VHII i neck og Rebel Yell i Bridge. Pickupsa er dekka med børsta nikkel covers med sorte unbrakoskruer

Gitaren har en Push-Pull volumkontroll som styrer Coiltap'en på pickupene, og en tonepot.

Jeg har valgt å ikke kjøre så masse customvalg, dels på grunn av økonomien, men også fordi jeg synes less is more. Alle har sikkert noe de ville ha gjort anderledes på gitaren, men for meg er denne midt i blinken!

Gitaren har en helt sinnsyk sustain (hvertfall med strengene gjennom kroppen som min modell har). Actionen er satt opp lav og er veldig "shredd-vennlig".

Jeg hadde aldri trodd at gitaren skulle være så playable rett fra kassa. Den var stemt og klar til å spilles på!

Ut ifra de få timene jeg har fått spilt på denne herligheten, så kan jeg sålangt ihvertfall, anbefale den på det sterkeste!

2jf0hgg.jpg

2zxz9m8.jpg

2d7vr7t.jpg

2kh8ih.jpg

2wnr7ms.jpg

2z7gz0z.jpg

fyiqn6.jpg

t5geuw.jpg

Edited by viz0id
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 33
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.