Web Analytics
Jump to content

Preamprør som gikk heden?


Recommended Posts

Var på torsdag og fikk byttet sluttrør i Blackstar HT 40en min pga at de var blitt mikrofoniske. Byttet en måned før dette preamprøra.

I dag når jeg skulle ta en trall på den for å teste den for andre gang siden rørskifte var vrengkanalen helt død. Byttet begge preamprøra , og fant ut at det ene røret ikke funka .Satte i det fungerende røret på renkanalen igjen pga at jeg synes lyden var bedre der.

Er dette noe som skjer ofte?

Han som fiksa rørbytte til meg sa også at forsterkeren fra fabrikk var innstilt slik at det var unødvendig stor belastning på sluttrørene.

Har hatt den i 10 måneder og synes det har vært litt mye rørstyr på kort tid.

George Dennisen min har jeg hatt i ca 8 år og må skifte rør snart, men har ikke vært noe tull der i gården.

Link to comment
Share on other sites

Virker litt rart det der..

Neste gang du snakker med han som skifter rørene dine, kan du spørre om ikke han kan sjekke forspenningen/biasen på rørene.

Høres ut som de blir overbelastet, og får dermed lavere levetid.

Preamprør skal holde ganske lenge.

Link to comment
Share on other sites

Han sjekka biasen og justerte den. Har ikke peil på det ,men det er vel en bias som går på sluttrørene i og med at man kan skifte preamprøra selv. er jo et rør på hver kanal om jeg ikke tar feil?

Tenkte først jeg måtte reklamere på ampen, men ser jo ut som det funker greit etter jeg skifta tilbake til det ene gammle røret. Har ikke satt på baklplata slik at jeg får litt tid til og teste uten å skru.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.