Web Analytics
Jump to content

Black Country Communion til Notodden Bluesfestival


Mortius
 Share

Recommended Posts

http://bccommunion.com/tours/

'Supergruppen' BCC med Joe Bonamassa, Glenn Hughes, Jason Bonham og Derek Sherinian ser ut til å skulle spille på Notodden Bluesfestival 8. august. De har ikke blitt lansert på bluefest.no, men det står under gruppens egne tour-datoer, så da antar vi at det er sant. Noen andre som tar turen?

Og de slipper nytt album i juni!

Edited by Mortius
Link to comment
Share on other sites

Betalte 910 kr for Beth Hart/Black Country Communion fedag, og Warren Haynes og noe annet søl lørdag. Synes det var helt

grei pris, og garantert verdt pengene :lol: . Warren Haynes, altså! Far out!

Warren Haynes har vært en av mine favoritter siden tidlig 90-tallet! Fy flate, for en feit Gibsonlyd han har! Og for en fantastisk gitarist!!! For de som ikke er kjent med ham, så anbefaler jeg alt av bandet hans Gov't Mule samt alle Allman Brothers plater han har vært med på. Spesielt liveplatene, og en bra plass og begynne er "An evening with..." vol I og II hvor hans sparringspartner er Dickey Betts. For ikke å snakke om Allan Woody på bass!

Hmmmm... Burde vel egentlig tatt turen til Notodden i år....

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Fy svarte!! Black Country Communion. FOR et band :lol: !! Bonamassa var som sedvanlig totalt brilliant, men Glenn Hughes er jo en ufattelig kul mann. Også DEN stemmen! Herregud, så bra :lol: !!!

Og Warren Haynes da, hva skal man si?! Hadde satt sammen et band som får det til å se SÅ enkelt ut.. Stålkontroll under jamme-låtene, en fryd å se og høre på.

To helt fantastiske konserter :D !

Link to comment
Share on other sites

Var jeg den eneste som tok turen?

2011-08-05 20.01.23.jpg

Jeg tok noen bilder, men alle ble ganske uskarpe. Tok også video, men lyden klipper veldig, så liten vits å legge det ut.

Jeg var der også. Knallbra konsert! (Ut i fra det bildet, så må vi ha stått rett ved siden av hverandre.)

post-6356-0-94777200-1312923611_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Gratulerer med unikt flott Strat. Det skumle nå er suget etter en Candy Apple Red Strat med mapleneck pre 65......sukk.  
  • Japan Strater er vel aldrig egentlig feil på noen måte. Fender Japan er bra saker. Squier Japan tidlig 80 tall er magisk, og Korea Strater fra sent 80 tall er meget bra også, har fortsatt min første gitar, en Squier Stratocaster fra 1989 klin orginal med stor tremblokk, heltre kropp, fender amerikansk strengeavstand, Fender tremolo og Fender mekanikk. (MIK E10xxxxx serienummer) Kommer aldrig til å modde den eller selge den, og den låter vanvittig bra. Gratulerer med flott Strat.  
  • Enig med forrige talere. Det så mørkt ut før du tok over, og det var nok mange som var skeptiske, men forumet har sånn sett egentlig blitt bedre, men så er det det her med antall aktive medlemmer da. Vi er nok en utdøende rase. Håper at forumet består ei stund til i hvert fall. Å drukne i div. facebook-grupper ønsker i hvert fall ikke jeg, selv om jeg legger inn noen innlegg der også, av og til. 
  • Elsker fretless! Sånn skikkelig. Har ikke tatt i en bass med bånd siden jeg fikk meg fretless i sommer en gang. 
  • Øvingshelg med ‘flinkisprosjekt’ … Så da må det øves på Steely Dan, Tower Of Power, No 4, Vulfpeck e.t.c …. Og siden det er fredag så … fretless !    
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.