Web Analytics
Jump to content

Black Country Communion til Notodden Bluesfestival


Mortius
 Share

Recommended Posts

http://bccommunion.com/tours/

'Supergruppen' BCC med Joe Bonamassa, Glenn Hughes, Jason Bonham og Derek Sherinian ser ut til å skulle spille på Notodden Bluesfestival 8. august. De har ikke blitt lansert på bluefest.no, men det står under gruppens egne tour-datoer, så da antar vi at det er sant. Noen andre som tar turen?

Og de slipper nytt album i juni!

Edited by Mortius
Link to comment
Share on other sites

Betalte 910 kr for Beth Hart/Black Country Communion fedag, og Warren Haynes og noe annet søl lørdag. Synes det var helt

grei pris, og garantert verdt pengene :lol: . Warren Haynes, altså! Far out!

Warren Haynes har vært en av mine favoritter siden tidlig 90-tallet! Fy flate, for en feit Gibsonlyd han har! Og for en fantastisk gitarist!!! For de som ikke er kjent med ham, så anbefaler jeg alt av bandet hans Gov't Mule samt alle Allman Brothers plater han har vært med på. Spesielt liveplatene, og en bra plass og begynne er "An evening with..." vol I og II hvor hans sparringspartner er Dickey Betts. For ikke å snakke om Allan Woody på bass!

Hmmmm... Burde vel egentlig tatt turen til Notodden i år....

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Fy svarte!! Black Country Communion. FOR et band :lol: !! Bonamassa var som sedvanlig totalt brilliant, men Glenn Hughes er jo en ufattelig kul mann. Også DEN stemmen! Herregud, så bra :lol: !!!

Og Warren Haynes da, hva skal man si?! Hadde satt sammen et band som får det til å se SÅ enkelt ut.. Stålkontroll under jamme-låtene, en fryd å se og høre på.

To helt fantastiske konserter :D !

Link to comment
Share on other sites

Var jeg den eneste som tok turen?

2011-08-05 20.01.23.jpg

Jeg tok noen bilder, men alle ble ganske uskarpe. Tok også video, men lyden klipper veldig, så liten vits å legge det ut.

Jeg var der også. Knallbra konsert! (Ut i fra det bildet, så må vi ha stått rett ved siden av hverandre.)

post-6356-0-94777200-1312923611_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.