Web Analytics
Jump to content

NGD


davidsen

Recommended Posts

Hadde bestilt en American Deluxe, men den kom jo aldri, så gadd ikke vente lengre. Da ble det denne:

DSC_8921.jpg

DSC_8926.jpg

Selv om man sier at 2-punktstremolo er bedre enn 6-punkts, så er det 6-punkts jeg har hatt før og kjenner til. Så lenge man vet hvordan man setter de opp og bruker de, så er det jo null stress.

Er veldig fornøyd med Tex-Mex-pickupene, man får virkelig fram den deilige single coil-lyden. Var litt skeptiske til den svaktformede V-profilen, men jeg syns halsen ligger godt i hånda. Litt uvant dog. Alt i alt meget fornøyd!

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 40
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Grattis! Ser den har veldig like specs som Jimmie Vaughan-Straten jeg nettopp kjøpte med Tex-Mex pickups, 6 punkts tremolo og soft V hals. Alle disse tre egensakpene liker jeg godt med den. Hvilken modell er det? Litt vel heftig relicing av gripebrettet, men ellers tøff Strat!

Link to comment
Share on other sites

Sånn går det når man ikke klarer å vente. Da tar man det som er i butikken. Jeg skulle vært foruten relicen om jeg kunne, men skit la gå, jeg skal overleve den. Dette er en Road Worn 50's for de som lurte. Plekterbrettet var noe jeg hadde liggende, og skal etterhvert gå til innkjøp av en svart ett-lags. Dette er 3-lags sort-hvitt-sort. Må jo prøve å få den tilnærmet lik Gilmour-stratten. :) Gilmour switchen må jo inn, og kanskje til og med gjøre om 5-veisbryteren til 3-veis? :ninja:

edit : hva om jeg bare maler om det hvite plekterbrettet som fulgte med? Blir det bare gris?

Edited by davidsen
Link to comment
Share on other sites

Tull og tøys. Greit, male blir nok litt gris, men spraylakking av plekterbrett funker fint så lenge du tar det av gitaren og fjerner elektronikken først :P Har gjort det selv, og det største problemet er vel at lakken etterhvert begynner å flasse av, men gris blir det ikke!

Pen gitar forresten :)

Link to comment
Share on other sites

Hm, trodde det bare var på #0001-Straten han hadde treveis?

Ifølge gilmourish.com tok jeg feil :) Men jeg vet ikke om jeg hadde giddi å bruke penger på noe som gir FÆRRE lydmuligheter altså, bare for at det liksom skal være mest mulig korrekt :P

Link to comment
Share on other sites

Ifølge gilmourish.com tok jeg feil :) Men jeg vet ikke om jeg hadde giddi å bruke penger på noe som gir FÆRRE lydmuligheter altså, bare for at det liksom skal være mest mulig korrekt :P

Det var derfor jeg hadde denne ninjaen bak utsagnet. :ninja:

Nei, det blir for drøyt å bruke spenn for å få en dårligere gitar.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.