Web Analytics
Jump to content

Beste Musikkhandel


Per

Recommended Posts

Ja, hva er den beste musikkbutikken du vet? I forhold til service(viktig!) Utvalg(viktig!) og pris (viktig!)

Min er garantert hagstrøm! Tøffere ansatte finner man ikke! Alle har peiling deluxe på gitarer og alt det der og alle kan spille som guder og alle gir konge service! Og drit hyggelig er de også... Alltid vil de hjelpe selv om du ikke skal kjøpe noe!

Prisen er fin den! Ikke noe sånn spesielt billig sted men fin pris får du som regel.

Utvalget er fett også! Masse gitarer og annet, og hvis de ikke har det du leter etter er det bare å spørre i disken om de får inn noe snart og de hjelper som oftest!

Hot butikk!

Link to comment
Share on other sites

Musikksenteret i Stavanger er klar favoritt her. Servicen er upåklagelig; de som jobber der har god peiling når det gjelder alt av gitarer/forsterkere, setup og reparasjoner hvertfall. Utvalget kunne jo selvsagt vært bedre, men med det lokalet er de noe begrenset. Prisen er noe av det kjekkeste; etter å ha vært fast kunde der et solid antall år, får man alltid prosenter.

Eneste dumme er at de ikke selger rotosound strenger... da må jeg til riff.

Link to comment
Share on other sites

Tre45 i trondheim er min KLARE favoritt! Har ikke vært på bedre musikkforetning!

----

Personale: Konge folk! Alle kan sitt instrument, og vet ikke den ene det jeg lurer på vet noen andre der det! Geir(sjefen) kan ramse opp historien til gitarmerke på gitarmerke, og ampmerke på ampmerke som om det var norgeshistorie! Han har peil på det meste i den kategorien!

Han kan reparere det mest underligste som er ødelagt når det gjelder instrumenter!

----

Service: For å si det slik. Gary Moore ringte for å snakke med sjefen om noe servicesaker. Geir(sjefen) ba han vente, fordi han ekspediterte en 12 år gammel gutt! Det kalles respekt og god service! Han overkjører ikke de små fordi det er en større som venter!

----

Utvalg: De er en av få, om ikke den eneste som importerer PRS! Konge gitarer. På gitar skaffer de alt du spørr om! Har de det ikke, tar de det inn for deg! Ellers er utvalget helt greit!

----

Pris: Selv om man ikke er fast kunde i x-antall år får man rabatter! Rabatter her og rabatter der! Da jeg kjøpte meg trommeskinn der til samlet pris 1800,- fikk jeg de til 1300,- siden jeg hadde bursdag snart! :P Allright! Staselige saker!

Gå inn og forelsk deg i butikken! Den er konge! ;)

Tre45 Link til siden dems.. Den er dårlig oppdatert, men det gir et lite innblikk!

Link to comment
Share on other sites

Det er jo kun den ene Vintage modellen da!

Den er digg å spille på ass! Da jeg sto der med en LP mellom henda og fikk vite at den kostet 90 høvdinger kan du tro jeg skvatt til og satte den tilbake!

Hadde gjort seg om jeg hadde mista den og knekkt halsen eller noe sånnt! :P hehe!

Link to comment
Share on other sites

Tror egentlig ikke beste musikkforhandler kan kåres her! Vi alle har våre favoritter, og er så strålende fornøyd med de!

Men det er interessant å høre hvike andre musikksjapper en min favoritt som finnes og er brukbare! :)

Link to comment
Share on other sites

I går la jeg for første gang merke til Musikk-huset i Karl Johan. Meget god samling av noter, sjekket ikke ut CD delen, men trolig har de litt mer enn listemusikken. En god del DVD/VHS av typen instruksjon også. Døll fyr i kassen, men likevel et flott funn en tirsdags ettermiddag.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.