Gå til innhold
GitarMarius

Hvor skal jeg sende gitaren til reprasjon?

Anbefalte innlegg

Heisann! (:

Nå har det seg slik at jeg kjøpte meg en Schecter Blackjack C-1 ATX med Floyd fra 4Sound for ca et halvt år siden, og på den tid har det oppstått noen problemer:

- Utrolig fretbuss på high-e strengen, så og si alle bånd.

- En utrolig "noisy" pickup

- En stum pickup

Jeg sendte gitaren til reprasjon hos 4Sound for en stund siden, dette var før den hadde noen som helst fretbuzz, det var bare pickupene som var problemet da. Jeg fikk den tilbake etter omlag 2uker, og de sa den var fikset, at det var et flatt batteri (active pickups vettu). Når jeg kom hjem og prøvde den fant jeg ut at den "Noisy" pickupen som bråkte noe helt sinnsykt tidligere var fikset, der var det flate batteriet problemet. Men den stumme pickupen var ikke noe bedre. I tillegg hadde gitaren nå altså fått utrolig fretbuzz på High-e strengen.

Så det jeg lurer på er om noen har anbefalinger til hvor jeg burde sende inn gitaren for å få den fiksa ordentlig og satt alle problemene på plass? Gidder ikke sende den til 4sound igjen, de fikser aldri hele problemet, og det tok dem over 2uker å bytte batteri...

mvh

Marius

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tja, du har vel egentlig krav på at de fikser det. Jeg leverte inn en gitar hos et elektronikkfirma engang. Jeg fikk den tilbake men det var fortsatt ting som ikke virket, så jeg leverte den tilbake, og de fikset den gratis + at jeg fikk et gratis strengesett.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har hørt mye bra om Guitar Workshop, men i det siste også en engelskmann eller kanadier eller hvahannåvar som Norstorm (tror jeg det var) har hatt veldig god erfaring med, sånn om du finner ut at du skal gi opp 4sound og betale for å faktisk få ting fikset. Det kan jo også være verdt å prøve å levere den hos en annen 4sound-butikk og se om de er noe bedre. De bør også gjøre det gratis.

Hmm. Nå har jeg automatisk gått ut ifra at du er fra Oslo, så om det er feil er det lurt å fortelle hvor du er fra, så er det lettere å gi deg geografisk fornuftig hjelp ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvis jeg var deg, ville jeg startet med å ringe dem. Forklar problemet på en ryddig og høflig måte, og si at du er litt skuffet over at de ikke sjekket at ting var i orden før de returnerte den til deg......

Folk flest vil da reagere på en av to måter... Enten blir de sure fordi at de føler seg angrepet, eller så legger de seg flate og beklager....

Hvis de ikke er imøtekommende, så ville jeg ikke brukt mer tid på dem. Men det kanjo hende de beklager, og fikser det gratis... :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, hvor er du? Er du på Sørlandet skulle jeg gjerne sett på den...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dersom du holder til i Oslo-området, anbefaler jeg AVH Guitar Repair. Dette er kanadieren som Duckling refererer til; han kan sakene sine så det holder!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

er det en garantisak, den stumme pick upen, hadde jeg sendt den tilbake til 4sound. å la en tekniker se på den vil koste deg minst 400,- og ødelegge for fremtidige grntikrav. nå tenker jeg også at det kanskje er en filleting, det at den ikke virker, mtp batteriet og den andre pick upen. har du forsøkt pick up switchen? :ninja:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har brukt Gulden Guitars, og Erik som driver det er en superhyggelig instrumentmaker som fikser alt du kan tenke deg. Men jeg ville først og fremst sjekket med 4sound om det er en garantisak. Kan fort spare litt kroner hvis det går på garantien.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.