Gå til innhold
Lorang Sivertsen

Trondheim: Band uten ferdigheter søker medlemmer

Anbefalte innlegg

TRONDHEIM: Band uten ferdigheter søker medlemmer

(Planlegger oppstart av band)

Vi er tre karer i slutten av 20-årene som i et impulsivt øyeblikk har besluttet å gjøre et forsøk på å starte bandet «Lorang Sivertsen» i Trondheim. Musikalsk sett er våre ferdigheter nærmest ikke-eksisterende, og ingen av oss har spilt i band tidligere. Den eneste ambisjonen vår med dette storslåtte prosjektet er å ha det så gøy som det er mulig å ha det.

Musikalsk skrytebarometer:

Person 1:

Har spilt gitar på hobbybasis i noen år, men dette har kun vært klimpring på en god gammel akkustisk gitar med innlagte uplanlagte avbrekk på opp mot et år. Etter nylig anskaffelse av en elgitar synes likevel fremtiden lys, og håpet er å så raskt som mulig lære seg å holde et plekter.

Person 2:

Den andre karen ønsker å leve ut sin mangeårige drøm om å være rockevokalist, og samtidig motta ærlige tilbakemeldinger omkring hvorvidt han låter som ei sur geit eller ikke. Kun tiden vil vise om fyren kan synge eller ikke. Han har muligens også sceneskrekk, dette er noe vi ønsker å undersøke.

Person 3:

Har hørt ganske mye på spotify. Har i tillegg deltatt i 1 time undervisning på kulturskolen i 1995 før han flyktet i sterk angst. Hans ambisjon i bandet er å få lov til å tromme litt, samt «slippe fri villdyret» han mener bor i ham.

Person 4:

Har ansatt seg selv som manager. Har en storslått plan for promotering av Lorang Sivertsen, både nasjonalt og internasjonalt via sms.

Det vi både ønsker og trenger nå er å finne noen å spille sammen med, og at disse noen er personer som på lik linje med oss bare ønsker å ha det gøy, og altså tolererer at ferdighetsnivået er på bunn fra starten av uten å mobbe oss. Vi er åpne for å spille det meste, men tenkte i utgangspunktet altså å figurere som rockeband med låter det freser av. Mulig vi må gå rett på improvisasjon alt ut fra hva ferdighetene tillater.

Men altså, vi trenger:

- 1 stk gitarist

- 1 stk bassist

- Vi er i tillegg åpne for personer på f.eks blokkfløyte eller andre instrumenter, dersom du har gode argumenter for hvorfor du bør få være med i bandet vårt.

- I tillegg trenger vi jo et øvingslokale da, men det satser vi på at vi skal klare å ordne. Ser for oss å øve på kveldstid (etter jobb), eventuelt formiddager i helger. Skal begynne å lete etter lokale så raskt som mulig.

Er du den Lorang Sivertsen søker etter? Ta kontakt på tlf 95779416 eller på e-post esjohnse@gmail.com

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Endelig et band som kunne passe meg! Dessverre noe langt..

Kul annonse :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Endelig et band jeg teoretisk kunne ha spilt i.....

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vannvittig bra annonse! Jeg elsker beskrivelsen av person nummer 3! :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.