Web Analytics
Jump to content

Kjøpe ny gitar. er cruiser rx700 noe?


Kenny
 Share

Recommended Posts

Jepp, så er tiden inne for og kjøpe seg en ny gitar.

Har allerede en blå Squier telecaster, men jeg er begynt og bli lei den, den ser liksom så "vanlig" ut..

Så nå er jeg på jakt etter noe litt mer "rocka". Var innom en del sjapper for noen dager siden og jeg falt VELDIG for cruiser rx700. Husker dessverre ikke produsenten, men den kostet vel 2500.

Denne gitaren er en slags mykere variant av Warlock (tar jeg rett nå?) som jeg også liker veldig godt.

Så.. det jeg lurer på er om dette er et godt valg?

Alle svar mottas med stoor takk, og et klapp på skulderen! ;)

edit: sorry folks.. så ikke den guide-tråden om kjøp av gitarer..

men fremdeles, alle svar mottas med stoor takk. vil ikke angre på det jeg kjøper! ;)

Link to comment
Share on other sites

Jepp! Det er akkurat den gitaren jeg tenkte meg! ;) Vet du noe om disse gitarene? for og si det sånn: er det good shit?

Jeg prøvde den på en Peavey-forsterker i butikken, og lyden var ganske så fet. Men så var også prislappen på den forsterkeren 19 000 raske.

Det hadde jo også vært morsomt med en rosa heavy gitar. hehe.. britney rocker opp låtene sine med pastell farger og rosa heavy gitar? hehe.

Link to comment
Share on other sites

Beklager, aner ingenting om den. Hvis den koster 2.500,- så er det ikke stort å forlange, annet enn at det duger en stund. Ikke for det, jeg har fortsatt min første elgitar og den kostet noe det samme for 15 år siden. Kanskje noen andre vet noe om denne gitaren. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal også bruke 2.500,- på en gitar om en mnd eller to. Da kjøper jeg en Epiphone Les Paul 100, testet en her om dagen, og den passet meg perfekt! Har ikke så mye peil på den gitaren du beskriver, men hvis du ikke er hel-proff, er det nok en god gitar. Sikkert mye bedre enn de helt noob gitarene som koster fra 1.200,- og oppover.

Link to comment
Share on other sites

Kan moderator slette alle poster som inneholder "ordet" noob?

Men å anbefale en LP til en som skal ha seg en B.C Rich er vel litt rart? ;)

huh? B.C Rich? hvem snakker om det det/den?

edit: nøyaktig hva står LP for?

Link to comment
Share on other sites

LP = Les Paul, den klassiske rockegitaren som alle kjenner til ;)

Føl deg fri til å mekke et bildesøk på google.

Den gitaren funker sikkert fint den som en start ut i verden av gitarer. Humbuckere er jo fine når man skal rocke litt.

Liker du den ikke etter en stund; selg den og finn en annen du liker bedre.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.